ADVERTISEMENT
Sport

Mircea Lucescu, replică dură pentru contestatari: ”Sunt unii care stau acasă, n-au ce face”

Mircea Lucescu a fost aspru criticat după ce l-a propus pe Marco Rossi la naționala României, dar tehnicianul le-a dat o replică pe măsură.
Autor: Traian Terzian | 23.06.2021 | 12:02
Mircea Lucescu, replică dură pentru contestatari: ”Sunt unii care stau acasă, n-au ce face”
Mircea Lucescu a fost aspru criticat după ce l-a propus pe Marco Rossi la naționala României, dar tehnicianul le-a dat o replică pe măsură. Sursă foto: Twitter

Primul care l-a atacat pe ”Il Luce” a fost Anghel Iordănescu, cel care a reușit cea mai mare perforanță la prima reprezentativă, sfert de finală la World Cup 1994.

ADVERTISEMENT

Afirmațiile tehnicianului de la Dinamo Kiev nu au fost nici pe placul impresarului Victor Becali, acesta considerând că sunt mulți români mai buni decât Rossi pentru funcția de selecționer.

Contestatarii lui Mircea Lucescu au primit o replică acidă

Nemulțumit de criticile pe care le-a primit după ce l-a lăudat pe selecționerul Ungariei, Marco Rossi, care i-a fost jucător la Brescia, Mircea Lucescu le-a oferit o replică acidă contestatarilor.

ADVERTISEMENT

”Rossi e un băiat care a făcut performanţe extraordinare. Sunt o mulţime de oameni care n-au ce face şi comentează declaraţiile altora.

Nimeni nu se va lua după mine, eu l-am lăudat pe Rossi pentru că este foarte serios şi are rezultate. Eu nu sunt cel care decide selecţionerul, am dat o sugestie”, a declarat Lucescu la plecarea spre Ucraina.

ADVERTISEMENT

Lucescu, cu gândul la Supercupa Ucrainei

Câștigător al eventului în Ucraina cu Dinamo Kiev în sezonul recent încheiat, ”Il Luce” s-a arătat dezamăgit de faptul că unii care acum stau acasă îi interpretează afirmațiile.

”Sunt unii care stau acasă, n-au ce face, ascultă o declaraţie şi apoi dau o replică. Nici nu mă interesează cine a vorbit.

ADVERTISEMENT

Acum urmează cantonamentul, la început doar cu jucătorii tineri, să văd ce valoarea au. Pe 24 iulie avem Supercupa Ucrainei cu Şahtior”, a încheiat Mircea Lucescu subiectul legat de Marco Rossi.

Rossi, aproape de a ajunge la U Cluj

Tehnicianul italian a surprins plăcut la Euro 2020, acolo unde reprezentativa Ungariei a arătat un fotbal curajos în primele două etape în care a obținut un rezultate de egalitate cu campioana mondială Franța și a fost învinsă de Portugalia pe finalul întâlnirii.

ADVERTISEMENT

Chiar înainte de a ajunge pe banca tehnică a ungurilor, Marco Rossi a fost foarte aproape de a pregăti o formație din România. Fostul internațional Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit că a vrut să-l aducă pe italian la Universitatea Cluj.

Cei doi au fost coechipieri la Brescia, în Italia, ba chiar au împărțit camera în cantonamente. Fostul mare fotbalist român a mărturisit că a rămas prieten cu Marco Rossi și că în continuare țin legătura.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1