Stiri sportive

Mircea Lucescu revine la Rapid! Anunţul făcut de primarul sectorului 1 şi de “Il Luce”

08.04.2019 | 11:33
Mircea Lucescu, pe stadionul Giuleşti

Mircea Lucescu este aproape de o revenire de senzaţie la Rapid Bucureşti. Antrenorul în vârstă de 73 de ani poate fi noul preşedinte al clubului, lucru confirmat de primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, dar şi de “Il Luce”. 

Mircea Lucescu revine la Rapid: “Vom ajunge în Liga 1 cu antrenor ca Pancu şi preşedinte ca Lucescu”

Primarul Sectorului 1 a declarat că este convins că îl va convinge pe Lucescu să revină: “Am găsit prieteni pe care i-am rugat să investească în Rapid. Primăria Sectorului 1 nu a băgat nici un ban în club. În România, se vrea performanță, însă fără investiții. Toți «greii» au zis că vor veni în Liga 1 alături de club.

O să fac tot ce pot să ajut acest club. Când vom ajunge în Liga 1, în anul 2020, cu un antrenor ca Pancu și cu un președinte ca Mircea Lucescu, Rapid va avea o cotă mai mare. Toți își doresc ca acest club să reprezinte România în cupele europene”, a spus Daniel Tudorache, la Realitatea TV.

Mircea Lucescu revine la Rapid! Anunţul făcut de primarul sectorului 1 şi de Il Luce
Mircea Lucescu in tribuna la meciul de fotbal dintre FC Volunatari si CSM Politehnica Iasi, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari

“Il Luce” confirmă: “Sunt legat de Rapid, e normal să rămân alături de ei”

Mircea Lucescu nu a negat nici el o eventuală întoarcere în Giuleşti: „Sunt legat de Rapid, e normal să rămân alături de ei. Toată viața am fost antrenor, iar eu urmăresc cu mult interes evoluția Rapidului. Am văzut suporterii în număr cât mai mare și am văzut dorința jucătorilor de a ajunge acolo le unde este locul. Toți ne dorim revenirea marilor echipe, iar eu zic că este un progres”, a spus Lucescu.

Mircea Lucescu a antrenat în două rânduri la Rapid, 1997-1998 şi 1999-2000. El a câştigat penultimul titlu al clubului în anul 1999 şi ar putea face din nou echipă cu Daniel Pancu. Cei doi au colaborat la Rapid, iar “Il Luce” l-a transferat şi la Beşiktaş, în momentul în care antrena acolo. În acest moment, Rapid este lider în Liga 3.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri