Mircea Lucescu, ridicat în slăvi de selecționerul Ucrainei U21: ”Un superantrenor care întotdeauna oferă rezultate”

Traian Terzian   
în Fotbal international
09/10/2020, 15:23
Mircea Lucescu, ridicat în slăvi de selecționerul Ucrainei U21: ”Un superantrenor care întotdeauna oferă rezultate”
Antrenorul formației Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a fost ridicat în slăvi de selecționerul echipei naționale a Ucrainei U21. Sursă foto: Hepta

Antrenorul formației Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a fost ridicat în slăvi de selecționerul echipei naționale a Ucrainei U21.

Tehnicianul Ruslan Rotan a vorbit și despre meciul cu România U21 din preliminariile Campionatului European din 2021.

Partida, extrem de importantă pentru tricolorii mici, se va disputa vineri, de la ora 18:30, la Kiev.

Selecționerul Ucrainei U21, cuvinte de laudă pentru Mircea Lucescu

Într-un interviu pentru FRF, selecționerul Ucrainei U21, Ruslan Rotan, a explicat impactul avut de Mircea Lucescu în fotbalul din țara sa.

”Nu pot să nu îl menţionez pe actualul antrenor al lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu. A antrenat-o şi pe Şahtior. Ambele sunt echipe de top în Ucraina. Este o mare personalitate, un superantrenor care întotdeauna oferă rezultate”, a declarat Rotan.

”Campionatul din Ucraina este mult mai puternic datorită specialiştilor ca el. Dacă am avea mai mulţi tehnicieni precum domnul Lucescu, am avea o competiţie şi mai puternică”, a completat antrenorul ucrainean.

Referitor la partida din această seară, Ruslan Rotan a spus că nu își face calcule și că scopul său este să pregătească jucătorii pentru echipa mare: ”Nu ne gândim la şanse, nu facem calcule. Principalul nostru obiectiv este să pregătim jucătorii pentru prima reprezentativă.

Asta nu înseamnă că nu jucăm să obţinem rezultate bune. Avem cinci fotbalişti care sunt deja la naţionala mare, deci a trebuit sa îi înlocuim. În al doilea rând, ne interesează cum jucătorii noştri înţeleg stilul nostru de joc. Cel care o face mai bine este cel ce este convocat”.

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Adrian Mutu, a explicat convocările de ultim moment ale jucătorilor Dennis Man și Olimpiu Moruțan, după ce a anunțat inițial că nu va chema niciun fotbalist de la FCSB din cauza cazurilor de coronavirus.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 4,00 este cota pentru ”sub 1,5 goluri” la meciul Ucraina U21-România U21. Vezi aici toate cotele!

Închide ×