Surpriză neplăcută pentru ”Il Luce”. Cît s-a terminat Ufa – Zenit!

Claudiu Melinte   
in Stiri sportive
06/08/2016, 19:01
Surpriză neplăcută pentru ”Il Luce”. Cît s-a terminat Ufa – Zenit! GALERIE FOTO

UPDATE, ora 18:55. Mircea Lucescu încă n-a reuşit să cîştige vreun meci în campionatul din Rusia. După ce a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Lokomotiv în prima etapă, Zenit a mai bifat încă o remiză. Tot 0-0, în deplasarea de la Ufa, disputată sîmbătă după-amiază. Aşadar, Mircea Lucescu rămîne cu victoria înregistrată în Supercupa Rusiei, 1-0 cu ŢSKA Moscova.

echipe

Zenit a dominat meciul cu Lokomotiv din etapa precedentă. Băieţii lui Mircea Lucescu au avut o posesie covîrşitoare, de 64 la sută, dar în ciuda acestui lucru, n-au pus prea mult în pericol poarta adversă, semn că „Il Luce” are nevoie neapărat de un atacant de calitate. A avut unul, Hulk, însă brazilianul a fost vîndut pentru 58 de milioane de euro în China. Tehnicianul român are doar atacanţi ruşi în echipă, Kokorin, Kerzakov şi Şatov.

Lucescu trebuie să se mulţumească doar cu cei trei, întrucît şefii lui Zenit au schimbat foaia! Nu mai vor să aducă fotbalişti cu nume pe bani mulţi, ci jucători pe care Mircea Lucescu să-i „crească”, exact cum s-a întîmplat la Şahtar Doneţk. Drept urmare, singurul transfer notabil realizat de Zenit a fost cel al lui Giuliano, adus de la Gremio pentru 7.000.000 de euro. Echipa din Sankt Petersburg mai are un singur star la echipă, belgianul Axel Witsel, dar acesta i-a transmis lui Lucescu că nu mai are de gînd să joace, pentru a nu risca o accidentare ce i-ar pune în pericol eventualul transfer la Juventus.

Echipele probabile:
Ufa (4-2-3-1): Şelia – Zhivogliadov, Nikitin, Vasin, Safrodini – Bezdenezhnik, Vanek – Marcinho, Stoţki, Igboun – Krotov. Antrenor: Viktor Gonciarenko.
Zenit (4-3-3): Lodigin – Smolnikov, Garay, Neto, Criscito – Mauricio, Javi Garcia, Iusupov – Kokorin, Kerzakov, Şatov. Antrenor: Mircea Lucescu.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×