Fotbal intern

Mircea Lucescu s-a întâlnit cu jucătorii lui Dinamo în cantonament: ”Nu cred că mai putem discuta de fotbal”

16.07.2020 | 14:47
Mircea Lucescu sa intalnit cu jucatorii lui Dinamo in cantonament Nu cred ca mai putem discuta de fotbal
ADVERTISEMENT

Marele antrenor Mircea Lucescu s-a întâlnit cu jucătorii echipei Dinamo în cantonament, cu doar o zi înainte de meciul cu Chindia Târgoviște.

Il Luce este acum suspect să fi fost infectat cu coronaavirus, după ce în această dimineață rezultatele testelor au arătat că șase jucători ai ”câinilor” sunt pozitivi.

ADVERTISEMENT

LPF a luat imediat decizia de a amâna meciul Dinamo – Chindia, iar secretarul general Justin Ștefan a anunțat că jocul a fost reprogramat pentru 29 iulie.

Jucătorii lui Dinamo s-au întâlnit în cantonameent cu Mircea Lucescu

Noul antrenor al echipei Dinamo București, Gheorghe Mulțescu, a confirmat informația că Mircea Lucescu a fost prezent miercuri la antrenamentul ”câinilor” și a stat de vorbă cu jucătorii în încercaarea de a-i capacita pentru salvarea formației de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

”Miercuri a fost şi Mircea Lucescu la antrenament, venit la iniţiativa suporterilor, iar eu am fost de acord imediat. E o personalitate, iar vorbele sale pot însemna ceva pentru jucători”, a declarat Mulțescu pentru Digi Sport.

”Il Luce” a fost chemat de reprezentanţii DDB pentru a-i încuraja pe jucători înaintea meciurilor decisive cu Chindia Târgovişte, iar alături de antrenorul de 74 de ani, la Săftica, au fost prezenţi şi liderii galeriei dinamoviste.

ADVERTISEMENT

”Nea Mircea a fost acolo? Doamne fereşte, ferească Dumnezeu! Doamne, maica Domnului! Deocamdată, nu cred că mai putem discuta de fotbal, e capitol închis. Punct. Nu m-ar mai mira nimic, e blestemat clubul ăsta, chiar nu ştiu ce să spun”, a afirmat Florin Prunea, fostul președinte al ”câinilor”, la Telekom Sport.

Doi jucători dinamoviști au ieșit la plimbare

Direcția de Sănătate Publică a deschis o anchetă epidemiologică în acest caz pentru a afla de unde s-au infectat jucătorii dinamoviști și cu cine au mai intrat în contact. Cert este că o parte dintre jucătorii lui Dinamo au făcut gesturi inconștiente în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că unii dintre jucătorii lui Dinamo s-au întâlnit cu foștii lor colegi de la Petrolul, altă echipă afectată de Covid-19, cu șase cazuri confirmate în urmă cu două săptămâni. Astfel, este posibil ca virusul să fie transmis și la aceste întâlniri.

Fundașul Mihai Popescu a urcat pe Instagram acum șase zile o fotografie în care apare alături de logodnica sa, medic stomatolog de meserie, la o plimbare prin centrul Capitalei. De asemenea, miercuri, cu o zi înaintea partidei restante cu formația Chindia Târgoviște, mijlocașul Valentin Lazăr a postat o poză pe contul de Instagram în care apare într-un parc alături de cei doi copii ai săi.

Echipa Dinamo București traversează cea mai neagră perioadă din istorie, dar coincidențele stranii apar în acest sezon imediat după numirile antrenorilor Adrian Mihalcea și Gheorghe Mulțescu. După fiecare dintre aceste două numiri, coronavirusul a lovit și le-a amânat debutul pe banca ”câinilor”

ADVERTISEMENT