Fotbal international

Mircea Lucescu și-a dat acordul pentru a veni la Beșiktaș: „Voi ajuta în calitate de consultant”

13.02.2020 | 13:10
Mircea Lucescu sia dat acordul pentru a veni la Besiktas Voi ajuta in calitate de consultant
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu va reveni în fotbal, dar nu în calitate de antrenor. „Il Luce” a recunoscut că va merge la Beșiktaș pentru în funcția de director sportiv sau consultant al antrenorului Sergen Yalcin.

Mircea Lucescu revine la Beșiktaș

Mircea Lucescu este fără angajament de un an, după despărțirea de naționala Turciei, și este foarte aproape să accepte un post în staff-ul lui Beșiktaș.

ADVERTISEMENT

Cel mai titrat antrenor român a declarat că va avea un discuție Ahmet Nur Cebi, președintele clubului, și, dacă se va ajunge la un acord, va fi numit director tehnic sau consultat al tehnicianului Sergen Yalcin.

Da, probabil că mă voi întoarce în fotbal. O voi ajuta pe Beșiktaș în calitate de consultant sau director tehnic.

ADVERTISEMENT

O să am o întâlnire cu președintele Ahmet Nur Cebi, președintele lui Beșiktaș. După aceea voi vedea dacă accept”, a declarat Mircea Lucescu.

„Il Luce” a mai lucrat la Beșiktaș în perioada iulie 2002 – mai 2004, când a dus în vitrinele clubului un titlu de campion al Turciei.

ADVERTISEMENT

După 21 de runde în actuala stagiune a Superligii, Beșiktaș este pe locul șapte, cu 36 de puncte, la șase lungimi de liderul surpriză Sivasspor.

32 de trofee în cariera de antrenor

Mircea Lucescu este cel mai titrat antrenor român, cu 32 de trofee câștigate la Dinamo, Rapid, Brescia, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior și Zenit.

ADVERTISEMENT

Numărul impresionant de trofee îl plasează pe Mircea Lucescu pe locul doi în ierarhia celor mai titrați antrenori din fotbalul mondial, fiind depășit doar de Sir Alex Ferguson, cu 49 de titluri câștigate la Aberdeen și Manchester United.

ADVERTISEMENT
Tags: