S-a stabilit viitorul lui Mircea Lucescu! Ce au decis başkanii

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
14/11/2017, 17:06
S-a stabilit viitorul lui Mircea Lucescu! Ce au decis başkanii

După înfrângerea suferită aseară, în Antalya, în faţa Albaniei, scor 2-3, tehnicianul român a fost convocat de preşedintele Federaţiei Turce de Fotbal, Yildirim Demiroren, pentru o discuţie, la sediul forului din Istanbul.

Conform Hurriyet, Yildirim Demiroren nu ia în calcul despărţirea de selecţionerul Mircea Lucescu, astfel că va continua colaborarea cu acesta. ”Tehnicianul român şi conducătorii forului au făcut planuri de viitor”, a scris publicaţia din Turcia.

Mircea Lucescu anunţase că nu se gândeşte la demisie

După partida Turcia – Albania 2-3, Mircea Lucescu a declarat că nu se gândeşte la demisie şi că este încrezător că echipa se va califica la Campionatul European: “Să-mi dau demisia? De ce? După cum am mai spus, sunt obişnuit cu tot felul de reacţii. Nu mă afectează ce se spune. Vom merge la Campionatul European. Însă trebuie cu toţii să ne aducem contribuţia. Nu merge cu hocus-pocus”.

Acesta a fost al şaselea meci al lui Lucescu la conducerea echipei Turciei, iar bilanţul tehnicianului român este de o victorie, o remiză şi patru înfrângeri. Săptămâna trecută, Turcia a fost întrecută şi de naţionala României, scor 2-0, într-un meci amical disputat la Cluj-Napoca.

Închide ×