Fotbal intern

Mircea Lucescu şi Cornel Dinu au recunoscut că au fost fanii Stelei. Video

19.10.2018 | 19:38
Mircea Lucescu si Cornel Dinu au recunoscut ca au fost fanii Stelei Video

Mircea Lucescu, actualul selecţioner al echipei naţionale a Turciei, şşi Cornel Dinu, au recunoscut că au ţinut cu CCA-ul (n.r. acesta a fost numele purtat de Steaua până în 1961) în anii ’55-’56. Cei doi au vorbit pentrueusunt12 şi au dezvăluit că în copilărie o susţineau pe Steaua Bucureşti, rivala grupării din “Ştefan cel Mare”.

“Il Luce” şi “Procurorul” şi-au dat întâlnire pe stadionul din “Ştefan cel Mare”, acolo unde actualul selecţioner al Turciei a adus şapte titluri de campioană ca jucător şi unul ca antrenor. Cei doi au rămas neplăcut impresionaţi de starea precară în care a ajuns arena pe care evoluează FC Dinamo Bucureşti în Liga 1 Betano. Cornel Dinu a povestit cum a decurs prietenia lui cu Mircea Lucescu. VEZI AICI VIDEO

Mircea Lucescu şi Cornel Dinu au recunoscut că au fost fanii Stelei

  • Cornel Dinu: Este interesant că noi suntem oarecum stingheri aici, pentru că noi am stat pe gazonul ăsta alergând, jucând. Sigur că viaţa ne-a mai despărţit pe parcursul trecerii ei, dar iată că ne-a adus din nou împreună. Viaţa este mai puternică decât orice tentaţie. Eu am venit în 1966, în vară, Mircea era deja la Dinam
  • Mircea Lucescu: Eu am ţinut pe vremea aia cu CCA-ul (n.r. – Clubul Central al Armatei)!
  • Cornel Dinu: Şi eu la fel!
  • Mircea Lucescu: Da?
  • Cornel Dinu: În anii ăia, ’55-’56.
  • Mircea Lucescu: Toţi copiii ţin, în primul rând, cu o echipă care câştigă.
  • Cornel Dinu: La început, şi eu şi Mircea am simpatizat cu CCA-ul, aşa cum era atunci.

Mircea Lucescu şi Cornel Dinu au fost colegi la FC Dinamo Bucureşti timp de 10 ani, între 1967 şi 1977, an în care “Il Luce” a plecat la Corvinul Hunedoara.

În vârstă de 73 de ani, Mircea Lucescu a ajuns pe banca echipei naţionale a Turciei pe 4 august 2017 şi are un contract valabil până pe 30 iunie 2019 şi a bifat 15 meciuri. “Il Luce” s-a înţeles cu turcii după ce s-a despărţit de Zenit St. Petersburg.