Fotbal international

Mircea Lucescu și Dan Petrescu, favoriți să o preia pe Dinamo Moscova! ”Au nevoie de un antrenor cu experiență”

08.10.2019 | 14:55
Mircea Lucescu si Dan Petrescu favoriti sa o preia pe Dinamo Moscova Au nevoie de un antrenor cu experienta
ADVERTISEMENT

Antrenorii Mircea Lucescu și Dan Petrescu sunt ptincipalii favoriți la preluarea băncii tehnice a echipei Dinamo Moscova. Gruparea din capitala Rusiei a decis să se despartă de tehnicianul Dmitry Khokhlov, după ce echipa a ajuns pe locul 15, retrogradabil, acumulând doar zece puncte în 12 etape de la startul sezonului.

Mircea Lucescu și Dan Petrescu, favoriți să o preia pe Dinamo Moscova

Site-ul sportsdaily.ru a scris că după ce au avut mai multe nume pe listă, oficialii clubului Dinamo Moscova au decis că următorul antrenor să se aleagă dintre românii Mircea Lucescu și Dan Petrescu, ambii cu experiență în campionatul Rusiei. Oficializarea noului tehnician se va face până cel târziu la sfârșitul săptămânii viitoare, iar sursa citată scrie că pe lista inițială s-au mai aflat Kurban Berdyev, Massimo Carrera și Oleg Kononov.

ADVERTISEMENT

După demiterea lui Dmitry Khokhlov, conducătorii clubului au decis ca interimatul să fie asigurat de Kirill Novikov, dar presa rusă consideră că noul antrenor va fi numit în această pauză competițională în care se dispută meciuri din preliminariile Euro 2020. Mircea Lucescu, în vârstă de 74 de ani, are de partea sa experiența bogată și faptul că are de luat o revanșă în Rusia după eșecul înregistrat la Zenit Sankt Petersburg.

Mircea Lucescu într-o conferință de presă înaintea meciului amical România – Turcia

Impresarul lui Petrescu nu exclude o trecere la Dinamo Moscova

Actualul antrenor al formației CFR Cluj, Dan Petrescu, a mai antrenat-o pe Dinamo Moscova în perioada august 2012 – aprilie 2014, iar în două rânduri s-a aflat pe banca tehnică a celor de la Kuban Krasnodar (2009-2012 și 2016). Impresarul tehnicianului în vârstă de 51 de ani, Dumitru Pîrnău, a afirmat că există posibilitatea ca acesta să-și încheie contractul cu ardelenii și să ajungă în Rusia.

ADVERTISEMENT

FANATIK dezvăluia pe 2 octombrie că Dan Petrescu este curtat intens de mai multe formații din Rusia, dar că antrenorul campioanei României a amânat negocierile până în iarnă, pentru că își dorește să aibă rezultate bune cu CFR Cluj în grupele Europa League, acolo unde formația din Gruia se duelează cu Lazio, Rennes și Celtic Glasgow.

Tags: