Fotbal intern

Mircea Lucescu, străbunic pentru a doua oară! Ce anunț a făcut selecționerul Turciei

19.12.2018 | 08:23
Mircea Lucescu strabunic pentru a doua oara Ce anunt a facut selectionerul Turciei

Selecționerul Turciei, Mircea Lucescu a anunțat că va fi străbunic pentru a doua oară. Reputatul antrenor a primit titlul de cetăţean de onoare al oraşului Bucureşti, moment în care a afirmat că așteaptă ca în zilele următoare, soţia lui Matei, fiul lui Răzvan Lucescu, să nască o fetiţă. De remarcat că la ceremonie a participat și primul său strănepot, Lucio, băieţelul nepoatei sale, Marilu.

“Deocamdată, dedic acest titlu strănepotului Lucio, strănepoata aşteptăm să se nască. Normal că am emoţii, zilele astea, şi astăzi ar putea să se nască, şi mâine. Nu eu m-am gândit la nume, părinţii, bineînţeles că şi Răzvan are emoţii, el e în prim-plan, pentru că el e bunicul, eu sunt în planul doi. Toţi copiii ar trebui să facă sport, pentru că asta înseamnă mai puţine spitale. Cu cât stau mai mult afară cu atât e mai bine pentru noi, pentru tineretul nostru, pentru viitorul lor. Noi, în toată familia noastră, ne-am căsătorit la 21 de ani, şi eu şi Răzvan şi Matei şi sperăm că şi Lucio va face la fel, pentru că acest lucru conferă responsabilitate foarte mare şi viaţa de familie este cea mai importantă, cea mai plăcută”, a declarat Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, străbunic pentru a doua oară! Lucescu, conferință
Mircea Lucescu mai are un strănepot, din partea fiicei lui Răzvan Lucescu

Mircea Lucescu, străbunic pentru a doua oară!

Mircea Lucescu și-a adus aminte de momentele în care a început fotbalul și a povestit celor prezenți în sală câteva detalii despre prețul succesului și cel al înfrângerii. “Când vezi că visele ţi se împlinesc, satisfacţia este enormă. Nimeni nu îţi dă, trebuie să te lupţi pentru ceea ce ai vrut să faci. Să vrei să fii numărul unu este cel mai greu din lume. Bucureştiul este oraşul meu, am bătut mahalalele Bucureştiului cu piciorul, în centru intram mai greu. Eu m-am bazat întotdeauna pe respectul faţă de ceilalţi, cred că este esenţial într-o confruntare. Şi important e să nu renunţi niciodată, să revii după momentele grele pentru că în momentele frumoase toată lumea te înconjoară. Am spus-o mereu, preţul victoriei este invidia, iar preţul înfrângerii este singurătatea şi cel mai greu este când eşti singur”, a adăugat Mircea Lucescu.

  • 73 de ani are Mircea Lucescu, antrenorul fiind născut pe 29 iulie 1945