Fotbal international

Mircea Lucescu, taxat de Vasile Miriuță: „În Germania, nu vorbești despre arbitraj! Dacă Bayern călca pedala, mai dădea goluri”

Mircea Lucescu a fost taxat de Vasile Miriuță după acuzațiile la adresa arbitrajului la finalul partidei dintre Dinamo Kiev și Bayern Munchen, scor 1-2.
24.11.2021 | 20:11
Mircea Lucescu taxat de Vasile Miriuta In Germania nu vorbesti despre arbitraj Daca Bayern calca pedala mai dadea goluri
Mircea Lucescu, taxat de Vasile Miriuță. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Il Luce” a fost supărat la finalul confruntării, pentru că arbitrul nu a acordat un penalty în prima repriză pentru echipa sa, fază care a fost analizată în camera VAR.

Vasile Miriuță este de părere că diferența este uriașă între echipele puternice din vestul Europei și campioanele din țările din Europa de est, motiv pentru care crede că Bayern Munchen ar mai fi marcat goluri, dacă ar fi fost nevoie.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu, taxat de Vasile Miriuță

Vasile Miriuță a comentat nemulțumirea lui Mircea Lucescu de la finalul meciului dintre Dinamo Kiev și Bayern Munchen și l-a taxat pe „Il Luce”, spunând că în Germania nu se vorbește despre arbitraj, chiar dacă se fac și acolo unele greșeli:

„Și când jucam, erau niște greșeli uriașe. Acum, cu VAR-ul, acele greșeli s-au împuținat… dar nu vorbești în Germania despre arbitraj. Să fim serioși, Bayern dacă ar fi călcat pedala marca mai multe goluri”.

ADVERTISEMENT

„Diferența e mare între campionatele vestice și campionatele estice. Poți să-i dai cuiva și 100 de milioane de euro să vină în Rusia, dar nu o să vină.

Sunt doar 3-4 echipe bune acolo, nu ai motive să joci acolo decât la bătrânețe să mai strângi bani”, a mai spus Vasile Miriuță, la TV LookSport.

ADVERTISEMENT

Vasile Miriuță îl laudă pe Cristi Chivu

Vasile Miriuță îl laudă pe Cristi Chivu, antrenorul echipei de tineret a lui Inter Milano, care a obținut o victorie în fața lui Șahtior Donețk, în UEFA Youth League și rămâne lider în grupă.

„Îl felicit pe Cristi pentru ce a făcut și îi urez să ajungă la Inter, de ce să nu ajungă acolo, cum a fost și Inzaghi. E băiat serios! Face o treabă excepțională la juniorii lui Inter și rezultatele arată acest lucru.

ADVERTISEMENT

La Burleanu sunt doi favoriți, nu le dau numele… dar nu e loc de Chivu acolo”, a spus Vasile Miriuță.

Fostul antrenor al lui Dinamo și CFR Cluj a vorbit și despre soarta lui Ionuț Radu, care este în continuare rezervă la Inter: Are doi ani deja de când nu joacă. El a fost la Genoa și a jucat. E tânăr și de mare perspectivă, dar nu ai cum să crești așa, nu poți.

Ar trebui să meargă la o echipă mai mică, dar nici acolo nu poți să pui condiții ca el să joace.

E cam greu să meargă în Serie B, pentru că tu ai jucat deja în Serie A, maxim să mergi la Berlusconi, la Monza”.

ADVERTISEMENT