Fanatik Show

“Mircea Lucescu VREA LA NAŢIONALĂ şi la Şahtar!”

Gigi Mulţescu este de părere că Mircea Lucescu ar fi varianta ideală pentru banca tehnică a echipei naţionale, dar în condiţiile în care nu va antrena şi Şahtar în acelaşi timp....
21.10.2014 | 18:23
Mircea Lucescu VREA LA NATIONALA si la Sahtar
ADVERTISEMENT

Gigi Mulţescu este de părere că Mircea Lucescu ar fi varianta ideală pentru banca tehnică a echipei naţionale, dar în condiţiile în care nu va antrena şi Şahtar în acelaşi timp.

“La toate echipele pe care le-am antrenat în cariera mea nu m-am gîndit decît la un singur lucru, să jucăm ofensiv. Ăsta este ADN-ul meu! Pregătirea fizică este făcută de un preparator extraordinar, iar la fiecare antrenament începem construcţia de la portar. Echipa este mai dinamică, mai agresivă, dar ne lipseşte precizia la finalizare. În condiţiile în care Hoban a plecat şi Mustivar are ruptură, m-am orientat mai mult pentru o formulă ofensivă. Teixeira are multe sclipiri, dar face foarte bine şi faza defensivă, ceea ce contează. Este normal să ne gîndim la titlu, mai ales pe măsură ce lucrurile se aşează din ce în ce mai bine. Să vedem cum ieşim din iarnă, cu ce transferuri, cu ce pregătire…“, a declarat Mulţescu la FANATIK SHOW pe Look TV.

ADVERTISEMENT

“Nu sînt de acord ca Lucescu să rămînă şi la Şahtar!”

“Ar fi excelent ca Mircea Lucescu să vină şi la echipa naţională şi să o antreneze în paralel cu Şahtar, el a mai pus problema şi în trecut, acum să vedem dacă se descurcă, dar el are o experienţă extraordinară. Eu nu sînt de acord cu această variantă, ca un tehnician să pregătească două echipe, însă aici depinde doar de el. Sau să antreneze o echipă din ţară şi naţionala, ar fi mai bine astfel”, a mai spus Gigi Mulţescu la FANATIK SHOW pe Look TV.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!