Mircea Lucescu vrea să antreneze din nou în Serie A! “M-aş vedea pe banca lor”

Rareș Mușătoiu   
în Mircea Lucescu
27/10/2020, 20:11
Mircea Lucescu vrea să antreneze din nou în Serie A! “M-aş vedea pe banca lor”
Mircea Lucescu vrea să antreneze în Serie A. La ce club se propune „Il Luce” sursă foto: hepta.ro

Mircea Lucescu ar vrea să antreze în Serie A, după ce va termina de condus pe Dinamo Kiev. Echipa pe care Lucescu ar dori să o antreneze este Atalanta.

Actualul antrenor de la Dinamo Kiev în vârstă de 75 de ani își face deja planuri pentru momentul în care nu va mai fi pe banca formației din Ucraina.

Lucescu consideră că Atalanta este un club care s-ar potrivi cu filosofia lui de antrenorat și declară că ar fi dornic să dea curs unei provocări de asemenea anvergură.

Mircea Lucescu vrea să antreneze în Serie A

„M-aș vedea pe banca celor de la Atalanta, unde toată lumea profită de spațiile din defensiva adversă, toți jucătorii sunt agresivi, rapizi și fac foarte puține greșeli. Ei reflectă stilul meu de fotbal, chiar îmi place ce văd”, a declarat antrenorul pentru Rai Radio1.

Declarația antrenorului român vine după ce Dinamo Kiev a debutat cu o înfrângere în fața celor de la Juventus, scor 0-2, pe teren propriu, iar Lucescu s-a declarat resemnat după partidă.

Lucescu, după înfrângerea cu Juventus: „Nu vor fi surprize în grupa noastră

“Venim după o perioadă dificilă – cinci ani fără Champions League și probleme financiare. Am construit o echipă cu jucători veniți de la grupele de juniori, ne-am calificat, dar echipa trebuie formată.

Juventus a meritat victoria, au valoare și au marcat în momentele cheie. Juventus și Barcelona cred că se vor califica fără probleme. Eu voi încerca să o aduc pe Dinamo Kiev la nivelul la care merită să fie.

Nu cred că vor fi surprize în grupa noastră. Juventus are o echipă excelentă, iar Barcelona e mai puternică decât noi și Ferencvaros. Catalanii sunt diferiți în meciurile din Champios League. Sigur, pandemia de coronavirus poate schimba anumite lucruri”, a declarat Mircea Lucescu pentru Radio Rai.

După prima etapă din grupa G, Barcelona și Juventus au maximum de puncte, iar Dinamo Kiev și Ferencsvaros nu au strâns niciun punct.

În condițiile date, se pare că ucrainienii se vor lupta cu ungurii pentru locul al treilea care asigură calificarea în primăvara europeană, în Europa League. Este extrem de greu de crezut că vreuna dintre cele două ar putea să se califice în dauna Barcelonei sau lui Juventus.

Închide ×