Life

Mircea Moldovan, fosta ispită de la Insula Iubirii, va deveni tătic. Iubita sa, Simona, este însărcinată

Mircea Moldovan, fosta ispită de la Insula Iubirii, și iubita acestuia, Simona, se pregătesc să devină părinți
11.08.2021 | 19:07
Mircea Moldovan fosta ispita de la Insula Iubirii va deveni tatic Iubita sa Simona este insarcinata
Mircea Moldovan, fosta ispită de la Insula Iubirii, va deveni tătic. Iubita sa, Simona, este însărcinată Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc, Mircea Moldovan, și-a găsit fericirea în brațele Simonei. Cei doi au o relație de mai bine de doi ani.

În plus, în curând vor devenit trei. Bruneta este însărcinată în șase luni și va aduce pe lume un băiețel. Viitorii părinți sunt extrem de fericiți.

ADVERTISEMENT

Mircea Moldovan, fosta ispită de la Insula Iubirii, va deveni tătic. Iubita sa, Simona, este însărcinată

Simona l-a anunțat pe Mircea că urmează să devină tată într-un mod cu totul inedit. Acesta a aflat marea veste după ce a citit un bilețel, scrie Wowbiz.

Fosta ispită a văzut bilețelul cu pricina la întoarcerea acasă. Vestea a fost una care l-a bucurat nespus.

ADVERTISEMENT

Cei doi vor avea un băiețel. Până acum, însă, nu au dezvăluit ce nume va purta micuțul. În schimb, fanii au fost anunțați că familia se mărește.

Simona a distribuit pe Instagram o imagine în care a lăsat să se înțeleagă clar acest lucru.

ecografie
Ecografia postată de iubita lui Mircea Moldovan
Sursa foto: Instastory

Simona și Mircea se cunosc de multă vreme și vorbeau și înainte, fără să fie ceva serios între ei. Cei doi au rămas împreună în urmă cu doi ani, când bărbatul s-a întors de pe Insula Iubirii.

ADVERTISEMENT
Mircea Moldovan și iubita lui, Simona
Mircea Moldovan și iubita lui, Simona
Sursa foto: Instagram

Mircea Moldovan, dezamăgire în dragoste

Deși este unul dintre cei mai râvniți bărbați, fosta ispită a avut parte și de eșecuri amoroase. El a povestit că a fost înșelat, lucru care l-a dezamăgit tare: „da, am fost înșelat. Mi s-a întâmplat cu prima parteneră din Italia, nu aveam timp pentru ea, eram concentrat pe muncă, când femeia vede că poate, încearcă și mai mult”.

„Dezamăgirea a fost că a încercat cu unul care era net inferior mie. Aveam vreo 7, 8 luni. În Italia dacă ajungi la ea acasă e deja foarte serioasă treaba”.

ADVERTISEMENT

Mi-a zis cineva că a fost la bar cu cineva, mi-a trimis o fotografie cu ei de mână, eu eram la muncă. Mi-a zis că nu are ce să facă, că eu eram la muncă. Fata avea nevoie să iasă,” a povestit el, potrivit sursei citate mai sus.

„E o perioadă, un episod, treci peste. Pot să am în continuare încredere în femei. Nu pot să am acum o relație stabilă, nu mă simt pregătit, când voi face asta îmi voi face o familie, va fi ceva serios,” a adăugat.

ADVERTISEMENT
Tags: