Mircea Pascu ştie cum a câştigat Burleanu: “Lupescu a avut un handicap”

Mirela Apostol   
în FRF
20/04/2018, 08:41
Mircea Pascu ştie cum a câştigat Burleanu: “Lupescu a avut un handicap”
Mircea Pascu şi Răzvan Burleanu, în ziua alegerrilor FRF.

Mircea Pascu, fost preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal în 1990, spune că Ionuţ Lupescu a greşit prin faptul că nu şi-a început campania mult mai devreme. Acesta e de părere că fostul şef al Comisiei Tehnice de la UEFA nu trebuia să îl aibă pe Mircea Sandu în echipa sa:

“Acum, în 2018, am împlinit fix 50 de ani de când am participat la prima mea Adunare Generală a FRF. Se întâmpla în 1968, când am votat în calitate de secretar al clubului Jiul Petroșani. Când am plecat de acasă spre Casa Fotbalului, nu aveam un favorit clar. Eram doar curios ce va urma. Fiica mea, Mihaela, care lucrează în publicitate, mi-a dat un prim semn. Îmi spunea că, după părerea ei, publicitatea pe care și-a făcut-o Burleanu a fost superioară celei a lui Lupescu și că asta va conta decisiv. Părerea ei era foarte clară. M-a surprins diferenţa, mă așteptam la o luptă mai strânsă. Dar, după părerea mea, totul are o logică.

Mircea Pascu: “Ionuţ Lupescu a greşit prin alăturarea cu Mircea Sandu”

Ionuţ Lupescu a pornit prea târziu în campanie. În cei 7 ani petrecuţi la UEFA, el avea repere continentale, mondiale chiar, dar nu știu dacă le mai avea pe cele din fotbalul românesc. Acesta a fost un handicap, care s-a dovedit insurmontabil. Apoi a greșit și cu alăturarea de Mircea Sandu, un personaj care nu avea cum să-i aducă servicii. Lupescu este un tip deosebit. A pierdut alegerile, dar a câștigat o experienţă unică”, a spus Mircea Pascu pentru GSP.

Închide ×