Life

Mircea Radu face praf vedetele din showbiz-ul autohton: „Oameni care pendulează între vulgaritate și țicneală, de mocofani și derbedei, de fake-uri delirante”

21.09.2020 | 17:08
Mircea Radu face praf vedetele din showbizul autohton Oameni care penduleaza intre vulgaritate si ticneala de mocofani si derbedei de fakeuri delirante
ADVERTISEMENT

Mircea Radu a formulat un anunț deloc de neglijat, pe rețelele sociale. Vedeta TVR a spus exact ceea ce crede despre vedetele autohtone.

Cu siguranță cuvintele sincere ale lui Mircea Radu pentru vedetele din showbiz-ul românesc au fost considerate neașteptate de către fanii vedetei TVR.

ADVERTISEMENT

Mircea Radu a anunțat și revenirea colegei sale de breaslă, prin acest mod total neconvențional. Replicile sale au fost remarcate foarte repede de către internauți. Mulți dintre români nu au putut neglija momentul și au lăsat comentarii când au văzut respectiva postare.

Mircea Radu, replici grele pentru vedetele de la noi: „Oameni care pendulează între vulgaritate și țicneală, de mocofani și derbedei, de fake-uri delirante”

Mircea Radu a anunțat la rândul său revenirea Andreei Marin pe sticlă într-un stil foarte atipic.

ADVERTISEMENT
Mircea Radu face praf vedetele din showbiz-ul autohton „Oameni care pendulează între vulgaritate și țicneală, de mocofani și derbedei, de fake-uri delirante”
Mircea Radu i-a anunțat revenirea pe sticlă a Andreei Marin într-un mod foarte atipic

Prezentatorul de la TVR 1 a profitat de un asemenea moment și a adresat și câteva replici de ocară pentru alte vedete de la noi.

„O situație de genul win-win e una în care câștigă ambele părți. În cazul în care Televiziunea Română și Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win.

ADVERTISEMENT

Ce câștigă TVR? Un om care știe meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forță, cu capacitate uriașă de muncă. TVR mai primește o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulți și buni pe care i-a pierdut în anii trecuți.

Ce câștigă Andreea Marin? O televiziune națională. O platformă mediatică cu un potențial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare. Al treilea win este al telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

V-ați săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate și țicneală, de mocofani și derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu știu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrități agresive, de vorbăraie într-una și fără rost? V-ați săturat, da? Ok, atunci uitați-vă la emisia Andreei Marin. În curând, la TVR”, a anunțat Mircea Radu, pe Facebook.

ADVERTISEMENT