Life

Mircea Radu, secrete din viața de familie. Cum și-a cerut celebrul prezentator TV soția în căsătorie

26.05.2020 | 08:36
Mircea Radu secrete din viata de familie Cum sia cerut celebrul prezentator TV sotia in casatorie
ADVERTISEMENT

Mircea Radu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori de televiziune, chiar dacă nu mai apare pe sticlă de ani buni. Supranumit idolul femeilor, bărbatul a mărturisit cum arată viața de familie alături de cei doi copii, dar și cum și-a cerut partenera de viață în căsătorie.

Mircea Radu, dezvăluiri despre viața de cuplu

Mai bine de 20 de ani Mircea Radu a încântat telespectatorii prin emisiunile pe care le-a realizat de-a lungul timpului, în special „Din dragoste” de la Antena 1. Îndrăgitul prezentator TV a fost unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul autohton, renunțând însă la burlăcie la vârsta de 45 de ani.

ADVERTISEMENT

Probabil când puțină lume se mai aștepta ca prezentatorul să se așeze la casa sa, iată că Mircea Radu a cunoscut-o pe cea care i-a furat inima și l-a făcut și tatăl a doi copii. Femeia nu are nicio legătură cu lumea mondenă și nici nu apare în public.

Cum și-a cerut Mircea Radu soția în căsătorie

Uitându-se în urmă celebrul realizator mărturisește că nu a fost nimic special când și-a întâlnit jumătatea, fiind ceva normal care a venit de la sine. Cât despre cererea în căsătorie, Mircea Radu i-a cerut mâna actualei soții într-un mod atipic, întins pe un prosop, la plajă.

ADVERTISEMENT

În plus, Mircea Radu mărturisește cu mâna pe inimă că nu știe ce se va întâmpla în viitor, însă până atunci se bucură de liniște și timpul petrecut împreună, mai ales că are doi copii de care este foarte mândru.

„Nimeni nu știe nimic despre restul vieții; ce va fi, va fi. Chiar dacă sună ușor frivol, prefer frivolitatea fățărniciei, important este momentul.

ADVERTISEMENT

Să fie bine, liniște, bucurie, atunci când sunteți împreună; să-i lăsăm pe alții să vorbească despre mâine… Am cerut-o de soție ziua în amiaza mare, lungit pe un prosop, în fața unei mări limpezi”, a povestit acesta într-un interviu pentru viva.ro.

Cât despre relația pe care o are cu cei doi copii, vedeta a declarat că se înțelege foarte bine cu ei, deși el este părintele puțin mai aspru. Totodată, fostul prezentator TV a mai precizat că le oferă celor mici toate sfaturile de care el nu a avut parte pentru că nu a fost nimeni lângă el care să-l îndrume în viață.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt cel mai puțin permisiv, dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei – nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap. E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai asta primești.

Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine, iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă aerul meu. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu”, a mărturisit fostul prezentator al emisiunii „Din dragoste”, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT
Tags: