Mircea Rednic a anunţat primul transfer al verii la Dinamo! “99% vine!”

în Dinamo
21/05/2019, 19:07
Mircea Rednic a anunţat primul transfer al verii la Dinamo! “99% vine!”
Mircea Rednic a anunţat primul transfer al verii la Dinamo: Ziggy Gordon

Mircea Rednic a anunţat primul transfer al verii la Dinamo. Este vorba despre Ziggy Gordon, fundaşul celor de la Hamilton, din prima ligă a Scoţiei. Dorinţa lui Rednic de a-l aduce pe scoţian a fost anunţată de FANATIK încă din luna februarie, însă aducerea jucătorului s-a tot amânat din cauza faptului că acesta nu s-a putut înţelege cu cei de la echipa de care aparţine pentru a fi declarat liber de contract.

99% vine Ziggy. E posibil să vină zilele astea și să semneze. Nu vor veni mai mult de 4-5 jucători. Vreau să completez lotul cu 2-3 jucători împrumutați. Vom vedea cine pleacă. Se pot întâmpla multe. Totul depinde de evoluția lor. Vreau să plec în Spania cu 90% din lotul cu care voi juca sezonul viitor. Restul de 10% înseamnă jucătorii care vor veni sub formă de împrumut”, a fost declaraţia lui Mircea Rednic din conferinţa de presă.

Rednic a anunţat primul transfer al verii la Dinamo. Cine e Ziggy Gordon.

Ziggy Gordon, transferul anunţat de Mircea Rednic la Dinamo, are 25 de ani şi este văzut de tehnicianul dinamovist ca o soluţie atât pentru banda dreaptă a apărării, cât şi pentru postul de fundaş central. A mai evoluat şi pentru Jagellonia Byalstok, în prima ligă a Poloniei. “Ziggy” este doar o poreclă, numele său din buletin fiind Zigmunt Ian Gordon.

Dinamo mai pregăteşte transferuri pentru această perioadă, Răzvan Grădinaru de la Chiajna fiind una din opţiunile lui Rednic, de data asta pentru întărirea liniei de mijloc.

 

 

 

Închide ×