Fotbal intern

Mircea Rednic a cedat nervos după Csikszereda – Dinamo. “Luaţi bani degeaba! Cine nu-şi revine, să plece!” Video

01.11.2018 | 22:41
Mircea Rednic a cedat nervos dupa Csikszereda  Dinamo Luati bani degeaba Cine nusi revine sa plece Video

Mircea Rednic a cedat nervos la finalul meciului Csikszereda – Dinamo, scor 3-3 (6-5 după loviturile de la 11 metri), în optimile de finală ale Cupei României. “Puriul” a fost surprins de camerele TV când a urlat către jucătorii săi: “Luaţi bani degeaba unii!”, iar apoi i-a aplaudat pe fanii echipei din Miercurea Ciuc. Vezi video aici!

“Puriul” a continuat să îi distrugă pe jucătorii săi şi la conferinţa de presă susţinută la finalul meciului Csikszereda – Dinamo. Acesta l-a luat la rost pe Gicu Grozav, fotbalist care a executat execrabil lovitura de la 11 metri care o putea califica pe Dinamo în sferturile de finală ale Cupei României. Mai mult, Mircea Rednic le-a transmis jucătorilor săi că vor pleca de la gruparea “câinilor” dacă nu îşi vor reveni.

Mircea Rednic, nervos după Csikszerda – Dinamo

“Până nu mori, nu înveți. Ce a fost azi e rușinos, așa e când iei fotbalul la mișto, plătești! Cer scuze fanilor, nu poți să-ți bați joc de echipă. Adversara noastră, cu tineri, cu necunoscuți, ne-a dat o lecție de viață. Katsikas face un fault inutil, apoi dormim la fazele fixe. Mi-e rușine de cum s-au comportat jucătorii, și-au bătut joc de toată lumea. Vor plăti, dar știm ce avem de făcut ca să ne reveni.

Dinamo i-a întins o mână și lui Gicu Grozav și tu vii și te comporți așa? Cine nu-și revine, să plece! O să merg pe tineret. Cine arată că nu merită să rămână la Dinamo va pleca! Am ajuns la fundul sacului! Săracul portar Muțiu ce să mai facă? Trebuia să-l pun să dea penalty”,a spus Rednic, la conferința de presă.