Fotbal intern

Mircea Rednic a dat afară doi jucători de la Dinamo! Unul dintre ei e out pentru a doua oară în două săptămâni

17.12.2018 | 19:13
Mircea Rednic a dat afara doi jucatori de la Dinamo Unul dintre ei e out pentru a doua oara in doua saptamani

Mircea Rednic nu a mai așteptat pauza de iarnă și a reziliat contractele a doi jucători înaintea meciului extrem de important cu Astra. Dinamo are nevoie de minimum un punct la Giurgiu pentru a rămâne cu șanse în cursa pentru play-off.

Digi Sport anunță că Dinamo s-a despărțit în cursul zilei de luni de Andrei Târcoveanu și de Sergiu Popovici.

Mircea Rednic a dat afară doi jucători de la Dinamo

Rednic voia să scape de Popovici de mai bine de trei săptămâni. Antrenorul a anunțat chiar că Popovici nu va mai juca niciodată sub comanda sa, dar și-a încălcat promisiunea în partida cu Hermannstadt din lipsă de soluții în banda stângă.

Mai mult eu ce pot să-i fac, decât să-l bag în teren să joace? Nu pot să joc eu în locul lui! E un băiat care se pregăteşte, dar trebuie să faci diferenţa. Eşti la Dinamo. Îmi pare rău pentru el, că e un băiat bun, dar n-avem nevoie de băieţi buni pe aici“- spunea Rednic despre Popovici după remiza cu Gaz Metan.

Nici cu Târcoveanu nu se înțelegea grozav antrenorul. Tatăl lui Andrei l-a criticat în mod public pe Rednic că nu dorește să-l folosească pe fiul său.

Dinamo are 22 de puncte în acest moment și se află la șase lungimi distanță de Astra, echipa clasată chiar pe locul 6. Un eventual eșec suferit la Giurgiu i-ar trimite pe „câini”  mai mult ca sigur în play-out, aceștia având de îndeplinit o misiune imposibilă în ultimele cinci etape din sezonul regulat: handicap de nouă puncte!

Dinamo vine însă după o victorie mare, 3-0 cu rivala Craiova, iar moralul este ridicat în rândul jucătorilor lui Rednic. Totuși, dinamoviștii nu pot conta pe trei piese grele la Giurgiu: Salomao, Nistor și Montini, autorul hat-trick-ului din partida cu Craiova. Dintre cei trei, doar Montini are șanse să fie recuperat până la ora jocului.