Fotbal intern

Mircea Rednic a dat afară un jucător de la Dinamo! Ce se întâmplă cu Gregory Tade

03.12.2018 | 12:40
Mircea Rednic a dat afara un jucator de la Dinamo Ce se intampla cu Gregory Tade

Antrenorul Mircea Rednic a anunțat într-o conferință de presă că jucătorul Sergiu Popovici nu va mai juca la Dinamo București. Tehnicianul a precizat că nu-i va mai acorda șanse fundașului stânga și a vorbit și despre situația atacantul francez Gregory Tade care nu a apucat să joace în vreun meci oficial pentru ”cîini”.

”Popovici nu mai are când să primească șanse. A avut șanse și nu are de ce să fie supărat pe mine. M-au dezamăgit unii dintre ei, nu toți. Sunt supărat că nu au avut reacție la nimic, nici la schimbarea antrenorului, nici la amenințări, nici la prime. Ei nu realizează la ce club sunt. Dinamo vrea să facă performanță”, a declarat ”Puriul”.

Sergiu Popovici în duel pentru balon cu Răzvan Dâlbea în meciul Dinamo - Hermannstadt
Sergiu Popovici în duel pentru balon cu Răzvan Dâlbea în meciul Dinamo – Hermannstadt

Mircea Rednic a dat afară un jucător de la Dinamo: ”Cu Tade vom avea o discuție miercuri”

”Și antrenorii sunt de vină, au fost schimbați, dar și jucătorii trebuie să-și dea seama unde sunt. Dacă au ajuns la Dinamo înseamnă cu au calități, dar le mai trebuie ambiție, loialitate. Poate unii nu înțeleg ce înseamnă Dinamo. Fiecare meci a însemnat că îmi pot demonstra că merită să rămână la acest club”, a spus tehnicianul dinamovist.

”Tade nu e în lot pentru meciul cu CFR Cluj, iar miercuri vom avea o discuție despre situația lui. Am adus cinci jucători, dintre care trei sunt pregătiți. Lui Naser Aliji puteam să-i reziliem contractul, dar noi avem încredere în el și îl așteptăm. Nu s-au dat comisioane, nu s-a plătit nimic pe ei și au salarii mici. Vom aduce jucători până vom ajunge în play-off”, a afirmat Mircea Rednic, lăsând de înțeles că Dinamo va renunța și la Gregory Tade, jucător adus în urmă cu mai puțin de lună.

În urmă cu o săptămână, FANATIK.RO a scris că Gregory Tade este aproape de plecarea de la Dinamo București, deoarece francezul nu este pregătit fizic și mai are și probleme familiale.