Fotbal intern

Mircea Rednic a făcut alte două transferuri la Dinamo! Jucătorii au trecut vizita medicală

05.11.2018 | 20:14
Mircea Rednic a facut alte doua transferuri la Dinamo Jucatorii au trecut vizita medicala

Antrenorul Mircea Rednic a făcut alte două transferuri la Dinamo, un mijlocaș franco-algerian și un atacant nigerian. Ambii jucători au ajuns la București și au efectuat vizita medicală. Jucătorii au trecut cu bine de testele medicale și urmează să negocieze înțelegerile cu clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Mircea Rednic a venit la Dinamo București la mijlocul lunii octombrie și a obținut doar două remize în Liga 1 Betano. După eliminarea rușinoasă din Cupa României în fața formației Csikszereda din Liga 3, tehnicianul a renunțat la jucătorii Gheorghe Grozav, Kino Delorge și Teddy Mezague.

Mircea Rednic i-a transferat pe Rachid Ait-Atmane şi Simon Zenke la Dinamo

După eșecul din Cupa României, Mircea Rednic a decis să aducă câțiva jucători noi la Dinamo, iar astăzi au ajuns la București franco-algerianul Rachid Ait-Atmane și nigerianul Simon Zenke. Mijlocașul Rachid Ait-Atmane vine liber de contract, după ce ultima oară jucase la Beveren sub formă de împrumut de la Sporting Gijon. Belgienii nu au dorit să-l păstreze pe jucătorul de 25 de ani, iar spaniolii i-au reziliat contractul în vară. Fotbalistul și-a schimbat de curând fotografia de copertă de pe pagina de Facebook și a pus una cu statuia ce îl reprezintă ăe Cătălin Hîldan. Jucător urmează să semneze marți înțelegerea cu Dinamo.

Cătălin Georghe Hîldan <3

Gepostet von Rachid Ait Atmane am Sonntag, 4. November 2018

Atacantul Simon Zenke, în vârstă de 29 de ani, a evoluat în ultimii doi ani la echipa belgiană Tubize, după ce anterior mai evoluase la formațiile Niger Tornadoes, RC Srasbourg, Samsunspor, AS Nancy, Istanbul Bașakșehir, Șanliurfaspor și Karabukspor. Și nigerianul vine la Dinamo din postura de jucător liber de contract. La el există unele probleme de ordin financiar, dar oficialii clubului dinamovist speră să rezolve și acest transfer.

Simon Zenke într-un duel pentru balon cu Kevin Theophile Catherine în vremea când juca la AS Nancy
Simon Zenke într-un duel pentru balon cu Kevin Theophile Catherine în vremea când juca la AS Nancy

În urmă cu câteva zile, Mircea Rednic l-a mai adus la Dinamo pe internaționalul albanez Naser Aliji.