Sport

Mircea Rednic a făcut scandal după eliminarea lui Dinamo din Cupa României: „Vă bateți joc! E inadmisibil așa ceva”

Mircea Rednic a fcăut scandal după ce Dinamo a fost eliminată din Cupa României de către FC Argeș.
26.10.2021 | 23:22
Mircea Rednic a facut scandal dupa eliminarea lui Dinamo din Cupa Romaniei Va bateti joc E inadmisibil asa ceva
Mircea Rednic dezamăgit. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Câinii” au condus cu 1-0 până în minutul 78, când Ișfan a egalat pentru piteșteni, pentru ca în minutul 90+4, Cristi Dumitru să aducă victoria și calificarea lui FC Argeș.

Mircea Rednic este nemulțumit de felul în care elevii săi au gestionat finalul meciului, mai ales că dinamoviștii păreau că pun stăpânire pe joc în repriza secundă.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic, a făcut scandal după ce Dinamo a fost eliminată din Cupa României

Mircea Rednic a fost dezamăgit după eliminarea lui Dinamo din Cupa României, în fața lui FC Argeș, iar tehnicianul „alb-roșilor” este nemulțumit de felul în care jucătorii săi au gestionat finalul partidei.

„Puriul” a făcut scandal în vestiar la finalul meciului, spunându-le jucătorilor că și-au bătut joc de munca depusă. Vă bateți joc, vă bateți joc de tot! E al treilea meci în care iau gol în prelungiri, cu UTA și Rapid s-a întâmplat la fel”, a spus antrenorul, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

„Jucăm bine 70 de minute, după care facem greșeli copilărești, de manual. Ok, s-a pierdut mingea în careul lor. Să joci în careul advers, să te surprindă pe o minge deschisă în loc să te retragi… iar în minutul 94 Latovlevici preia în careu fără să fie jenat, se întoarce, dă la poartă. Nu știu dacă Nica, dar nu se poate să faci, bă, frate, așa greșeli în ultimele minute. Intrai în prelungiri, se juca. Inadmisibil, zici că e prima dată când joacă.

 Normal că e frustrant. Muncești, ești aproape să te califici și iei două goluri incredibile. Să scape ăla de la jumătatea terenului singur… Nu știu ce s-a întâmplat cu Filip. A zis că e ok, altfel nu-l riscam să joc. S-a accidentat și a trebuit să-l schimb, acum cred că are ruptură musculară, o lună cred că e out.

ADVERTISEMENT

Acum cred că am mai câștigat, vreo 75 de minute ne-am mișcat, dar e de muncă. Jucătorii care au venit nu reușesc să joace două meciuri la rând. E oboseală, sunt probleme, nu puteam să risc ținând cont că pentru noi e important campionatul, dar azi am dat șanse și altor doi jucători.

Am jucat cu alți doi atacanti, i-am lăsat aici acum 4 ani și tot aici i-am găsit. Nici măcar nu aleargă și sunt tineri… nu e de mirare că aduc alți jucători”, a spus Mircea Rednic la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Nu avem fundași dreapta!”

Mircea Rednic a continuat și a vorbit despre ce își dorește de la jucătorii săi, dar și despre momentul la care crede că Dinamo va putea juca în mod constant pe toată durata unui meci.

„Bravo lui Țîră, așa vreau, mi-a arătat că mă pot baza pe el. Sunt mulți care plâng, dar au șansa pe care o au acum și nu-mi demonstrează că mă pot baza pe ei.

N-am soluții ca fundaș dreapta. În afară de Sorescu, care și el e mai mult ofensiv decât defensiv, n-am soluții. O să vedeți cine vine. Avem acordul lor, vor semna, deci ăștia sunt sigur că vor veni. Vom beneficia de pauza care vine pentru națională și sunt sigur că putem să-i integrăm. Altfel cred că era situația dacă puteam să-i folosesc pe cei 6 titulari care mi-au lipsit azi, dar nu pot să risc, pentru noi e important campionatul.

Din iarnă. Până atunci, n-ai cum să treci peste niște etape. Cei care vin poate n-au mai jucat din mai, au nevoie de timp să se adapteze. Și pe Espinosa l-am forțat că n-am alte soluții. Diferența a fost făcută de rezerve azi, eu am avut doar tineret pe bancă”, a mai spus Mircea Rednic la finalul partidei.

ADVERTISEMENT