Fotbal international

Mircea Rednic a fost demis de la Al Faisaly! ”Echipa nu mai are personalitate”

09.10.2018 | 11:19
Mircea Rednic a fost demis de la Al Faisaly Echipa nu mai are personalitate

Tehnicianul Mircea Rednic a fost demis de la echipa Al Faisaly după doar cinci etape disputate în campionatul din Arabia Saudită. Conducătorii clubului sunt nemulțumiți de startul de sezon, în care formația a înregistrat o victorie, o remiză și a suferit trei înfrângeri.

”Mircea Rednic a fost demis pentru că echipa nu mai depune efortul şi nu mai are ambiţia de care a dat dovadă îl sezonul trecut. Echipa nu mai are personalitate şi nici antrenorul nu o ajută, dar promitem să redresăm formaţia în perioada următoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al clubului Al Faisaly, conform site-ului saudileague.com.

Mircea Rednic a fost demis de la Al Faisaly și va înlocuit cu un alt european

După demiterea lui Mircea Rednic, purtătorul de cuvânt al grupării Al Faisaly a anunțat că înlocuitorul său va veni tot din Europa, conducătorii clubului studiind trei variante în acest moment: ”Avem pe masă trei nume de antrenori: un italian, un portughez şi un spaniol”.

Mircea Rednic le dă indicații jucătorilor săi în timpul unui meci jucat în campionat de Al Faisaly
Mircea Rednic le dă indicații jucătorilor săi în timpul unui meci jucat în campionat de Al Faisaly

Ultima înfrângere suferită de Mircea Rednic a avut loc vineri, atunci când Al Faisaly a pierdut cu 2-0 pe terenul formației Al Ahli. Anterior, fostul tehnician dinamovist fusese întrecut cu 2-1 și de echipa Al Hazm, pregătită de Daniel Isăilă, fostul selecționer al naționalei de tineret.

Rednic semnase un contract pe doi ani cu Al Faisaly

Singura victorie obținută de Al Faisaly în acest sezon a fost în fața formației Ohod, scor 2-0, în 21 septembrie. După cinci etape, Mircea Rednic o lasă pe Al Faisaly pe locul 11, cu doar patru puncte și un golaveraj de șase goluri marcate și opt ptimite.

Mircea Rednic bătuse palma cu oficialii clubului din Arabia Saudită la începutul lunii iulie pentru un contract pe doi ani. ”Puriul” avea un salariu de un milion de eu pe an la Al Faisaly.