Fotbal intern

Mircea Rednic a fost prezentat oficial la Poli Iași: „Obiectivul stabilit este clasarea echipei pe unul din locurile 7-10!”

08.01.2020 | 15:16
Mircea Rednic a fost prezentat oficial la Poli Iași: „Obiectivul stabilit este clasarea echipei pe unul din locurile 7-10!”
Mircea Rednic. Sursă foto: politehnicaiasi.ro
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a semnat cu Poli Iași, așa cum a anunțat FANATIK și a fost prezentat oficial la formația din „Copou”. Fostul antrenor al lui Dinamo are ca obiectiv clasarea echipei pe unul din locurile 7-10 din Casa Pariurilor Liga 1.

Mircea Rednic a fost prezentat la Poli Iași

Mircea Rednic a fost prezentat oficial la Poli Iași printr-o fotografie pe contul oficial de facebook al ieșenilor. „Anunțul făcut pe 31 decembrie s-a concretizat astăzi, Mircea Rednic devenind, oficial, noul antrenor al Politehnicii.

ADVERTISEMENT

El a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon.

Obiectivul stabilit este clasarea echipei pe unul din locurile 7-10 în Liga 1. Îi dorim mult succes și multe realizări pe banca Politehnicii!”,  a fost mesajul pe care formația din „Copou” l-a scris pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Primele declarații ale lui Mircea Rednic de la venirea la Poli Iași

Mircea Rednic are încredere în conducerea ieșenilor și a declarat că a vorbit cu Mihai Teja, fostul antrenor al Politehnicii Iași: Echipa a avut un joc bun și rezultate bune la începutul acestui campionat.

La un momendat era aproape de primul loc. Au venit rezultate mai slabe și s-a ajuns aici.

Am vorbit cu Mihai Teja și știu ce e aici. El este un antrenor bun de perspectivă. Am vorbit cu domnul primar. Și avem promisiuni că vom avea susținere.

ADVERTISEMENT

Am venit să ajut echipa. Sunt antrenor, nu finanțator. Trebuie să găsim soluții pentru ca lucrurile să meargă bine.

Trebuie să urcăm în clasament pentru a nu avea emoții. Este o luptă, trebuie să muncim și vom face o echipă bună”, a încheiat Mircea Rednic.

  • 57 de ani a împlinit Mircea Rednic pe 9 aprilie
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri