Sport

Mircea Rednic a găsit soluția pentru postul de fundaș dreapta! Vrea să îl folosească pe Sorescu în defensivă. Exclusiv

Mircea Rednic se confruntă cu probleme pe postul de fundaș dreapta. Însă, "Puriul" a găsit soluția. FANATIK a aflat că se gândește tot mai mult să îl foloseacă pe postul de fundaș dreapta pe Deian Sorescu, cel mai valoros jucător al echipei.
17.10.2021 | 16:42
Mircea Rednic a gasit solutia pentru postul de fundas dreapta Vrea sa il foloseasca pe Sorescu in defensiva Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo se confruntă cu o problemă în partea dreaptă a defensivei, acolo unde joacă etapă de etapă cu improvizație. Transferului unui apărător dreapta de meserie se lasă în continuare așteptat, iar Mircea Rednic se gândește la o soluție inedită.

Mircea Rednic a găsit soluția pentru postul de fundaș dreapta! Vrea să îl retragă pe Sorescu

Din informațiile FANATIK, “Puriul” se gândește să îl folosească acolo pe Deian Sorescu, cel mai valoros jucător al lui Dinamo. Sorescu este fundaș dreapta de bază, însă în acest sezon a jucat pe postul de mijlocaș dreapta sau chiar aripă.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, pe postul de fundaș dreapta de la Dinamo au fost folosite doar improvizații. Acolo au evoluat Andrei Radu (fundaș stânga la bază), Geani Crețu (mijlocaș central la bază) sau chiar Deniz Giafer (fundaș central la bază).

Dinamo a avut nevoie de Sorescu pe atac! Căpitanul a marcat șase din cele 10 goluri ale echipei în Liga 1

Dinamo avea mai mare nevoie de Sorescu pe fază ofensivă, la începutul acestui sezon, căpitanul fiind și golgheterul echipei, cu șase reușite în 11 etape. De altfel, Sorescu a marcat mai mult de jumătate din golurile lui Dinamo în acest sezon, echipa având în total 10 goluri înscrise.

ADVERTISEMENT

Însă, Mircea Rednic vrea să îl retragă pe Sorescu în defensivă, având mai multe soluții la mijlocul terenului și în atac, acolo unde mai este așteptat încă un jucător, la începutul săptămânii viitoare.

“Câinii” s-au întărit la mijloc și în atac

În ultima săptămână, Dinamo și-a întărit mijlocul și atacul prin transferurile lui Michel Espinosa și a vârfului slovac, Tomas Vestenicky. Cu transferul încă unui atacant, Dinamo își fortifică partea ofensivă și Rednic se gândește să își folosească cel mai bun jucător pe postul cel mai vulnerabil, cel de fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu și Mircea Rednic au avut un conflict la pauza meciului cu Gaz Metan. FANATIK a relatat pe larg ce s-a întâmplat între cei doi la Mediaș și antrenorul pare decis să schimbe strategia în ceea ce îl privește pe jucător.

Deian Sorescu s-a cerut fundaș dreapta: “Am fost și eu puțin debusolat de aceste schimbări de poziție în teren”

În momentul în care și-a început mandatul, Rednic a fost decis să îl folosească pe Sorescu în atac, însă după meciul cu UTA Arad, jucătorul și-a declarat public nemulțumirea și a spus că vrea să joace pe postul de fundaș dreapta:

ADVERTISEMENT

“Am discutat cu dânsul și mi-a transmis că o să mă folosească în atac. Am fost și eu puțin debusolat de aceste schimbări de poziție în teren, dar asta nu a fost niciodată o scuză pentru evoluțiile mele.

Am avut multe sarcini și de multe ori le-am încurcat. Eu aș fi preferat să rămân pe postul de fundaș dreapta”, a spus Deian Sorescu după remiza cu UTA Arad, scor 2-2.

După conflictul de la Mediaș și în urma evoluției neconvingătoare a lui Sorescu în ofensivă, Mircea Rednic este decis să îi împlinească dorința lui Deian Sorescu, aceea de a-l folosi pe postul de fundaș dreapta.

  • 6 goluri a marcat Deian Sorescu în acest sezon
  • 1.400.000 de euro cere Dinamo pentru transferul căpitanului

 

ADVERTISEMENT