Fotbal intern

Mircea Rednic a lăsat acasă 6 jucători pentru meciul cu Csikszereda! Cine nu a făcut deplasarea

31.10.2018 | 13:32
Mircea Rednic a lăsat acasă 5 jucători pentru meciul cu Csikszereda. Antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare şi Deian Sorescu supăraţi după meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna şi Dinamo Bucureşti

Antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare a anunţat lotul pentru partida din optimile Cupei României, Csikszereda Miercurea Ciuc, iar cei doi jucători care au fost implicaţi în discuţii privind rezilerea contractelor, Jaime Penedo şi Armando Cooper, plus încă patru fotbalişti, au fost lăsaţi acasă. Astfel, Mircea Rednic a lăsat acasă 6 jucători.

Jaime Penedo, Teddy Mezague, Marco Ehmann, Armando Cooper, Sergiu Popovici și Mircea Axente sunt jucătorii care nu au făcut deplasarea la Miercurea Ciuc pentru meciul care este programat pentru joi, iar antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti a anunţat lotul pe care se va baza în duelul cu echipa din Liga 3.

Mircea Rednic a lăsat acasă 6 jucători! Cine a făcut deplasarea pentru Csikszereda:

1 – Vlad MUȚIU
12 – Mihai EȘANU
2 – Kino DELORGE
3 – Giorgos KATSIKAS
4 – Sergiu HANCA
6 – Mihai POPESCU
7 – Gheorghe GROZAV
8 – Andrei TÎRCOVEANU
10 – Dan NISTOR
13 – Denis CIOBOTARIU
15 – Vlad OLTEANU
17 – Laurențiu CORBU
19 – Daniel POPA
20 – Diogo SALOMAO
21 – Tomislav GOMELT
23 – Ionuț ȘERBAN
27 – Ricardo GRIGORE
29 – Mihai NEICUȚESCU
99 – Robert MOLDOVEANU

Armando Cooper a fost implicat într-un scandal cu fani la meciul lui Dinamo cu Chiajna, iar după ce a fost ţinta unor atacuri rasiste jucătorul din Panama a mers la conducerea clubului şi a cerut să-i fie reziliat contractul. Între timp, acesta a revenit la discuţii mai bune după ce a discutat şi cu conaţionalul său Jaime Penedo.

Acum, niciunul dintre cei doi nua  fost luat la Miercurea Ciuc.”Cooper a cerut rezilierea contractului aseară, imediat după joc. Era supărat pe incidentul cu fanii, dar s-a răzgândit”, spunea Mircea Rednic înainte cu o zi să anunţe lotul pentru partida din optimile Cupei României.

Dan Nistor şi Jaime Penedo se felicită după meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi FC Viitorul, contând pentru Liga 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, luni 13 august 2018.
Dan Nistor şi Jaime Penedo se felicită după meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi FC Viitorul, contând pentru Liga 1 Betano

Partida Csikszereda Miercurea Ciuc – FC Dinamo Bucureşti va avea loc joi, 1 noiembrie, de la ora 19:00, pe Stadionul “Municipal” din Miercurea Ciuc, urmând să fie transmisă şi în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. “Câinii” s-au calificat în această fază după ce au trecut în 16-imi de Dacia Unirea Brăila.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri