Sport

Mircea Rednic a plecat de la Poli Iași! Revine la Dinamo?

07.08.2020 | 11:00
Mircea Rednic a plecat de la Poli Iasi Revine la Dinamo
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic nu va mai fi antrenorul lui Poli Iași. Înțelegerea dintre cele două părți s-a terminat la finalul stagiuni și nu a mai fost prelungită.

Rednic nu a obținut rezultatele așteptate de conducerea moldovenilor. Poli a încheiat sezonul pe poziția a 12-a care trebuia să ducă formația la baraj. Iașul chiar putea pica direct în liga secundă în condițiile în care Dinamo ar fi luat minimum cinci puncte din cele cinci jocuri pe care trebuia să le mai dispute! Rednic a antrenat-o pe Poli în 18 jocuri și a bifat 5 succese, 4 egaluri și 9 înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo îl vor înapoi la echipă, mai ales că Bălănescu va pleca la Federația Română de Fotbal. Spaniolii își doresc un tehnician de-al lor, dar pentru asta trebuie să aducă bani la Dinamo.

Ieșenii au patru antrenori pe listă pentru a-l înlocui pe Rednic

Moldovenii au nevoie de un nou antrenor. Pe lista lor se află Viorel Moldovan, Adrian Mihalcea, Laurențiu Roșu și Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT

Președintele Rapidului pleacă cu prima șansă în a o antrena pe Poli deoarece acesta s-a născut în Iași. Pancu ar antrena pentru prima dată în primul eșalon la formația la care a debutat ca junior, senior și în eșalonul de elită.

500.000 de euro au încasat ieșenii de pe urma lui Pancu care a jucat la Rapid, Cesena și Beșiktaș și din donațiile fostului jucător.

ADVERTISEMENT

Palmaresul lui Rednic și echipele la care a mai antrenat

Mircea Rednic le-a mai antrenat în cariera sa pe Dinamo București, în mai multe rânduri, Faisaly, Mouscron, Petrolul Ploiești, Gent, CFR Cluj, Standard Liege, Astra Ploiești, Xazar Lankaran, Rapid București, FC Vaslui, FC U Craiova, FCM Bacău și Al Nasr.

Rednic are în palmares două campionate câștigate (unul cu Rapid și unul cu Dinamo), o Cupă în Azerbaidjan, o Cupă a României și două Supercupe ambele cu Rapid.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Daniel Pancu are o carieră mult mai scurtă în antrenorat, el a condus-o de pe bancă doar pe Rapid. Ca jucător, Pancu a evoluat pentru Rapid, FC Voluntari, FC Vaslui, CSKA Sofia, Terek Grozny, Bursaspor, Besiktas, Cesena și Poli Iași.

 

 

ADVERTISEMENT