Mircea Rednic a pus tunurile pe jucătorii daţi afară de la Dinamo. “Nu pot să permit!”

Iuliana Spirache   
în Dinamo
16/12/2018, 08:44
Mircea Rednic a pus tunurile pe jucătorii daţi afară de la Dinamo. “Nu pot să permit!” GALERIE FOTO
Armando Cooper, unul dintre jucătorii daţi afară de Dinamo

La finalul meciului câştigat de Dinamo Bucureşti pe teren propriu cu U Craiova, scor 3-0, în etapa 20 din Liga 1 Betano, Mircea Rednic a pus tunurile pe jucătorii daţi afară de gruparea din “Ştefan cel Mare” în ultima perioadă şi a făcut o serie de dezvăluiri în legătură cu modul în care aceştia tratau meciurile jucate de “câini”.

Dinamo a produs surpriza în runda cu numărul 20, după ce a reuşit să învingă U Craiova cu scorul de 3-0. Cele trei goluri ale “câinilor” au fost înscrise de Mattia Montini, atacantul care a băgat frica în Devis Mangia. “Puriul” nu a uitat să îi desfiinţeze pe fotbaliştii care au plecat de la gruparea din “Ştefan cel Mare” la finalul partidei şi a dezvăluut de ce a decis să renunţe la serviciile lor.

Mircea Rednic a pus tunurile pe jucătorii daţi afară de la Dinamo

Conform celor spuse de Mircea Rednic, cei care au fost daţi afară de la Dinamo nu au înţeles ceea ce şi-a dorit, deşi au primit şanse din partea “Puriului”, iar antrenorul susţine că au existat jucători care mergeau la meciuri fără ghete, iar peste acest lucru nu a putut să treacă. ”Cei care n-au înţeles ce vreau, îmi pare rău, asta este viaţa, a trebuit să ne despărţim. Nu mai aveam timp să aştept. Prin felul lor de a fi, nu mă ajutau nici pe mine, nu ajutau nici echipa. Au fost unii jucători care au venit fără ghete la meciuri. Şi-au uitat ghetele acasă. Normal că aşa ceva nu pot să permit”, a spus Mircea Rednic la finalul meciului Dinamo – U Craiova, scor 3-0. Deşi i-a desfiinţat pe fotbaliştii daţi afară, “Puriul” nu a dorit să nominaluzeze pe nimeni dintre Jaime Penedo, Armando Cooper, Teddy Mezague, Danijel Subotic, Kino Delorge sau Gicu Grozav.

Gicu Grozav în meciul Concordia Chiajna – Dinamo
  • Dinamo Bucureşti – U Craiova, scor 3-0, în etapa 20 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019.
Închide ×