Mircea Rednic a rechemat un jucător la echipă! Ce decizie a mai luat antrenorul câinilor

Alexandru Năstase   
în Dinamo
15/01/2019, 17:12
Mircea Rednic a rechemat un jucător la echipă! Ce decizie a mai luat antrenorul câinilor GALERIE FOTO
Mircea Rednic l-a pus pe liber inițial pe Vlad Muțiu

Antrenorul dinamoviștilor, Mircea Rednic a rechemat un jucător la echipă după ce inițial îl pusese pe liber! Vlad Muțiu își căuta un alt angajament când a aflat că trebuie să se prezinte în cantonamentul câinilor. Portarul se va alătura lotului și va ajunge în cantonamentul din Antalya. De trei ori a intrat pe teren în acest sezon Muțiu, perioadă în care a luat cinci goluri.

Mircea Rednic s-a răzgândit în cazul portarului după ce nu a reușit să îi găsească un înlocuitor. „Puriul” are în acest moment numai doi portari în lot, ambii considerați fără experiență. În prima parte a sezonului, antrenorul a luat decizia de a-l pune pe liber și pe panamezul Penedo, titularul de drept al grupării din Ștefan cel Mare. Rednic s-a arătat nemulțumit de prestația goalkepeerului după ce acesta s-a întors de la Cupa Mondială din Rusia, acolo unde a fost titular în toate partidele disputate de reprezentativa lui.

Mircea Rednic a rechemat un jucător la echipă! Mircea Rednic se bucura dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, sambata 15 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mircea Rednic și-a propus intrarea în play off-ul campionatului

Mircea Rednic a rechemat un jucător la echipă!

În poarta dinamoviștilor ar putea ajunge până la urmă și Sean McDermott. FANATIK a scris în premieră că goalkeeperul crescut de Arsenal Londra s-a răzgândit și este aproape și el să semneze cu trupa din Ștefan cel Mare. De altfel, portarul a fost prezent și la Institutul Național de Medicină Sportivă, acolo unde a făcut cunoștință cu fotbaliștii lui Dinamo. Au urmat negocierile, dar, în primă fază transferul părea că a picat. Inițial, irlandezul, cu cetățenie norvegiană, nu a acceptat mai multe clauze din contract și s-a hotărât să nu semneze.

În cele din urmă, FANATIK a aflat că McDermott s-a răzgândit după ce a purtat mai multe negocieri cu dinamoviștii. De remarcat că portarul  a fost crescut la juniorii lui Arsenal și a mai evoluat pentru Leeds, Sandnes Ulf, Start și Ullensaker.

  • 23 de ani are Vlad Muțiu, portarul rechemat în lot de Mircea Rednic

 

Închide ×