Fotbal intern

Mircea Rednic a stabilit prima pentru o victorie a lui Dinamo în partida cu Astra! Câți bani iau fotbaliștii

20.12.2018 | 16:46
Mircea Rednic a stabilit prima pentru o victorie a lui Dinamo in partida cu Astra Cati bani iau fotbalistii

Venirea “Puriului” la formația din Ștefan cel Mare a readus moda remunerațiilor de grup, după meciurile importante. Mircea Rednic a stabilit prima pentru o victorie a lui Dinamo în partida cu Astra. Tehnicianul încearcă să îi motiveze suplimentar pe elevii săi.

FANATIK a aflat suma pe care o vor împărți fotbaliștii alb-roșilor în cazul unui succes care să o mențină pe Dinamo în lupta pentru play-off. Banii vor fi luați doar dacă dinamoviștii vor câștiga și reprezintă un bonus cumulat cu victoria în fața Craiovei, 3-0.

Mircea Rednic a stabilit prima pentru o victorie a lui Dinamo în partida cu Astra: 50.000 de euro!

Cele trei puncte ale meciului de la Giurgiu sunt vitale pentru Dinamo în cursa pentru intrarea în primele șase echipe ale Ligii 1 Betano. Importanța partidei este uriașă, iar Mircea Rednic caută diverse soluții să își monteze elevii. Rednic merge la sigur și scoate “arsenalul” greu în ultimul meci al acestui an: banii!

FANATIK a aflat că tehnicianul a stabilit prima pentru o victorie a lui Dinamo în partida cu Astra. Bomusul este foarte consistent și va fi încasat doar în cazul unui succes. El vine la “pachet” și pentru victoria din jocul cu Craiova, 3-0. Rednic a pregătit 50.000 de euro pentru fotbaliștii săi, conștient că banii reprezintă un factor mereu apreciat de vestiar. Pe lângă această sumă, de rezultatul disputei de la Giurgiu depinde și deblocarea salariilor dinamoviștilor. “Am decis să le dau prime băieților. Până acum le-am mai promis bani, dar n-au vrut să mi-i ia. Dacă bat pe Astra vor avea o primă frumoasă pentru că merită. O să le intre și salariile restante ca să aibă sărbători fericite”, declara antrenorul după succesul cu Craiova.

Mircea Rednic se bucură după victoria cu Craiova
Mircea Rednic le oferă prime importante fotbaliștilor de la Dinamo în încercarea disperată de a prinde un loc de play-off

Cu FCSB au mai jucat pe o sumă atât de importantă

Rednic a implementat sistemul acordării de prime pentru fotbaliștii săi într-un moment greu pentru Dinamo. Experiența acumulată în cariera sa bogată l-a determinat pe antrenor să apeleze la bani pentru a scoate echipa din criză. Cu toate acestea, au fost câteva prime ratate de dinamoviști. Una dintre ele a fost la partida cu Dunărea Călărași, când fotbaliștii aveau promiși 5.000 de euro pentru o victorie la un gol și 10.000 de euro pentru o victorie la două goluri diferență. Cum partida s-a terminat egal, bonusul a fost pierdut.

La fel s-a întâmplat și în marele derby cu FCSB. Pentru a învinge marea rivală, Rednic și-a anunțat jucătorii că e gata să le dea 50.000 de euro! Practic, cel mai are bonus de până acum, dacă ținem cont de faptul că potențialul câștig de joi al alb-roșilor ar fi reușit după două meciuri, cele cu Craiova și cu Astra. Din nefericire pentru fotbaliștii lui Dinamo și prima cu FCSB a fost ratată, ei reușind doar un egal cu trupa lui Dică, deși au evoluat mare parte din meci în avantaj numeric pe teren.