Mircea Rednic a stabilit tactica pentru duelul cu U Craiova: ”Ei vor risca mai mult”. Video

Traian Terzian   
în Viitorul
21/01/2021, 18:51
Mircea Rednic a stabilit tactica pentru duelul cu U Craiova: ”Ei vor risca mai mult”. Video
Antrenorul echipei FC Viitorul, Mircea Rednic, a stabilit tactica pentru duelul cu U Craiova, programat pe stadionul ”Ion Oblemenco, sâmbătă, 23 ianuarie, în etapa a 18-a a Ligii 1. Sursă foto: fcviitorul.ro

Antrenorul echipei FC Viitorul, Mircea Rednic, a stabilit tactica pentru duelul cu U Craiova, programat pe stadionul ”Ion Oblemenco, sâmbătă, 23 ianuarie, în etapa a 18-a a Ligii 1.

Formația constănțeană merge în Bănie după ce a remizat pe teren propriu cu FCSB, scor 2-2, într-o partidă spectaculoasă.

Tehhnicianul oltenilor, Corneliu Papură, a anunțat că echipa sa nu se află în criză, deși ”juveții” nu au mai simțit gustul victoriei de patru etape

Tactica lui Mircea Rednic pentru meciul cu U Craiova

”Ne dorim să câștigăm, dar ei vor intra bine montați pentru că obiectivul lor e câștigarea campionatului și au nevoie de trei puncte. Mai mult ca sigur că ei vor fi cei care vor risca mai mult”, a explicat Mircea Rednic care va fi tactica pentru întâlnirea Viitorului cu U Craiova.

”Numai meciuri ‘ușoare’ avem. Îmi plac meciurile astea. Sunt mulțumit că după meciul cu FCSB nu am avut accidentați și am tot lotul la dispoziție. Astăzi vom pleca la București și vom rămâne peste noapte acolo, după care vom pleca la Craiova. E un drum mai lung, dar asta e situația”, a declarat antrenorul într-o conferință de presă.

”Suntem pregătiți să jucăm și ne propunem să scoatem un rezultat bun. Mai ales că venim după meciul cu FCSB în care am avut perioade foarte bune. Păcat că nu am avut concentrare în fața porții sau ultima pasă nu a fost ideală.

Sper ca jucătorii să înțeleagă că e un moment bun și din punct de vedere fizic stăm mult mai bine. Am concurență în lot și vor fi 2-3 schimbări pentru că sunt jucători care au evoluat în toate partidele din acest an și încerc să-i mai protejez.

Eu am antrenat acolo și știu ce e la Craiova. E mult entuziasm cu perioade bune, după care când au rezultate negative încep discuții, se gândesc să schimbe, acuze. Va fi un meci greu pentru că ei vind după patru meciuri în care rezultatele nu au fost cele pe care le doreau. Au jucători cu calitate la mijlocul terenului, jucătorii care pot face diferența, jucători cu experiență”, a spus Rednic.

Mladen explică de ce ies mere meciuri frumoase între Viitorul și Craiova

Jucătorul Sebastian Mladen, născut în Oltenia, vorbește despre un meci special pentru el: ”O să avem un nou meci greu sâmbătă împotriva unei echipe bune, dar trebuie să mergem la Craiova încrezători și să încercăm să scoatem un rezultat bun. Noi suntem optimiști și încrezători la fiecare meci, pentru că știm cum ne antrenăm, știm de ce este capabină această echipă.

Mergem la Craiova să jucăm și să încercăm să câștigăm. Noi sperăm ca ei să aibă și al patrulea eșec acasă, dar niciun meci nu seamă cu altul. Nu trebuie să ne luăm după statistică, trebuie să fim concentrați până la finalul meciului.

Am avut mereu meciuri frumoase cu ei, pentru că ambele echipe încearcă să joace un fotbal de calitate, ofensiv, dar sper ca sâmbătă să ieșim învingători. Fiind crescut la Craiova, de fiecare dată când merg acolo mă simt ca acasă. Am un sentiment aparte, dar asta nu o să mă afecteze”.

Fundașul Radu Boboc consideră că în astfel de meciuri diferența este făcută de ambiție: ”Va fi un meci dificil, dar singurul gând cu care mergem la Craiova este să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte. Am făcut câteva partide ok, de la meci la meci arătăm mai bine, dar avem nevoie de victorii pentru că punctele sunt importante.

Suntem o echipă care produce foarte mult fotbal, încercăm să jucăm cât mai ofensiv și sperăm să înscriem și la Craiova. În meciurile mari ambiția trebuie să facă diferența. Trebuie să mergem foarte concentrați și să ne punem în practică jocul. E o perioadă dificilă, dar toate echipele au acest program”.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Viitorul: 8,50 este cota pentru „nu se marchează”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×