Fotbal intern

Mircea Rednic a strănutat în glumă la conferința de presă: ”M-am întâlnit cu Grigore de la Dinamo”. Video

16.07.2020 | 17:30
Mircea Rednic a stranutat in gluma la conferinta de presa Mam intalnit cu Grigore de la Dinamo Video
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Poli Iași, Mircea Rednic, a strănutat în glumă la începutul conferinței de presă făcând astfel haz de necaz după ce șase jucători de la Dinamo au fost depistați pozitiv.

Poli Iași și Dinamo au remizat, scor 1-1, în urmă cu patru zile în meciul disputat în Ștefan cel Mare, în caddrul etapei a noua a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Joi dimineață, șase jucători dinamoviști au fost depistați pozitiv la testul Covid, astfel că întâlnirea cu Chindia Târgoviște, programat în această seară, a fost amânat pentru 29 iulie.

Glume marca Mircea Rednic la conferința de presă

Pus pe glume ca de obicei, tehnicianul formației Poli Iași, Mircea Rednic, s-a ținut de șotii și la conferința de presă susținută înaintea partidei cu FC Viitorul. El a început să tușească și le-a transmis jurnaliștilor că s-a întâlnit cu Ricardo Grigore, unul dintre jucătorii infectați.

ADVERTISEMENT

Redevenind serios, Mircea Rednic a declarat: ”Nu-i de glumă. După meci, eram la flash şi a venit Grigore, el e copilul meu. Grigore are şi el coronavirus, am stat puţin de vorbă, aşa că sunt îngrijorat puţin”.

Și atacantul Andrei Cristea a dezvăluit că este îngrijorat de cazuri de Covid-19 de la Dinamo, deoarece jucătorii au intrat în contact în timpul partidei: ”Ne-a pus pe gânduri puţin şi lucrul ăsta nu ne face bine. Pentru că ar trebui să ne concentrăm pe fotbal şi uitaţi că sunt lucruri care ne trag înapoi”.

ADVERTISEMENT

”Am avut contact cu ei, am discutat, ne-am salutat înainte şi după meci, avem şi noi familii şi nu vrem să se întâmple vreo nenorocire. Lucrurile au degenerat şi cred că cei care conduc acest fenomen ar trebui să ia repede nişte decizii”, a continuat el.

”Dacă mai apare un focar de genul ăsta va fi foarte complicat pentru toată lumea să îşi asume o dispută, un meci. Ce se va întâmpla cu restul echipelor care vor juca contra lui Dinamo? Cine va avea curaj să joace contra lor? Ăsta mai e campionat?”, a mai spus Cristea.

ADVERTISEMENT

”Greşelile de arbitraj care au fost, problemele cu coronavirus, trei campionate într-unul, sunt lucruri complicate, adică totuşi haideţi să vedem realitatea. Este un campionat pe care eu nu l-am mai trăit în toată cariera mea şi mi-aş dori să-l uit foarte repede”, a încheiat atacantul.

ADVERTISEMENT