Fotbal intern

Mircea Rednic, acuze dure la adresa jucătorilor după Clinceni – Poli Iași 3-0: ”Să le fie rușine. Așa nu ne vom salva”

26.07.2020 | 17:36
Mircea Rednic acuze dure la adresa jucatorilor dupa Clinceni  Poli Iasi 30 Sa le fie rusine Asa nu ne vom salva
ADVERTISEMENT

Antrenorul Mircea Rednic a lansat o serie de acuze dure la adresa propriilor jucători după înfrângerea din meciul Academica Clinceni – Poli Iași 3-0.

Tehnicianul a vorbit și despre momentele dificile prin care a trecut fundașul Rodney Lopes Cabral, care a avut un test pozitiv pentru Covid-19, înainte ca următoarele două să fie negative.

ADVERTISEMENT

În ciuda situației dificile din ultimele 24 de ore, care a și dus la amânarea cu o zi a întâlnirii cu Clinceni, Rednic a decis să-l titularizeze pe Cabral și acesta a comis penalty-ul din care ilfovenii au deschis scorul.

Jucătorii, acuzați de Mircea Rednic după Clinceni – Poli Iași 3-0

”Trebuie să felicităm adversarul. A fost o lecţie pentru noi, pentru noi toţi. Aşa se tratează o partidă importantă”, a început discursul tehnicianul ieșenilor.

ADVERTISEMENT

”Nu contează că am fost afectaţi, asta nu este o atitudine prin care să câştigi. Ei au fost mai agresivi, au alergat mult mai mult. Le-am şi spus jucătorilor să le fie ruşine de felul cum ne-am comportat”, a spus el.

”Ne-am prezentat, dar mai bine nu ne prezentam. Ne așteaptă două meciuri acasă și nu trebuie să facem greșeli. Normal ca ne este teamă de retrogradare. Însă, la modul în care ne-am prezentat astăzi, nu ne vom salva”, au fost acuzațiile lui Mircea Rednic la adresa jucătorilor după Clinceni – Poli Iași 3-0.

ADVERTISEMENT

”Când a auzit că-i pozitiv, Cabral a început să plângă. Eu cred că începutul ăsta de după pandemie nu-și mai avea rostul. Nu vedeți că au plecat jucătorii de calitate? Jucăm cu juniorii, dar așa e în România… nimeni nu-și asumă responsabilitatea”, a mai afirmat ”Puriul”.

”La experienţa noastră, mai ales în condiţiile pe care le-am avut, foarte cald, trebuia să avem o posesie, să nu le dăm mingea, să avem răbdare. Dar vorbesc și ca prezenţă, ca orgoliu, ca respect de numele tău, că joci pentru echipa asta, de eforturile pe care toţi care suntem în jurul echipei le facem”, a precizat Rednic.

ADVERTISEMENT

Poli Iași a fost învinsă de Academica Clinceni, scor 0-3, într-un meci din etapa a 11-a a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1. În urma acestui eșec, trupa lui Mircea Rednic a rămas pe locul 12 în clasament, care duce la barajul de menținere/promovare.

ADVERTISEMENT