Fotbal intern

Mircea Rednic, acuze la adresa celor de la Gaz Metan. “Au pus presiune pe arbitru!”

17.03.2019 | 19:55
Mircea Rednic acuze la adresa celor de la Gaz Metan Au pus presiune pe arbitru
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaș a câștigat meciul jucat cu FC Dinamo București, scor 2-1, în etapa a doua din play-out-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Mircea Rednic a lansat o serie de acuze la adresa gazdelor și susține că medieșenii au pus presiune pe arbitru.

Mircea Rednic, acuze la adresa celor de la Gaz Metan

“Am început bine și am reușit să înscriem. Am luat două goluri care puteau fi evitate. Repriza a doua a fost mai bună pentru adversari. (n.r. despre eroarea lui Ricardo Grigore) E o greșeală de un jucător fără experiență, dar așa a reușit să câștige Gaz Metan acest meci. Când joci la Dinamo e mereu presiune și concurență. Eu mereu le-am zis să joace simplu și să nu facă greșeli. Când vor prinde încredere și vor avea meciuri în picioare, atunci o să fie altceva. Nu sunt supărat pe Ricardo Grigore. Am pierdut pentru că a făcut aceste greșeli, dar nu pot să fiu supărat pe el. E păcat că s-a întâmplat într-un moment în care jucam bine. Gaz Metan are jucători de calitate, de combinație. Noi am făcut greșeli mai multe decât adversarul nostru. A fost al doilea meci din play-out, dar vorbim la final.

ADVERTISEMENT

Eu chiar l-am felicitat pe arbitru pentru că este foarte greu pentru ei să își facă meseria când toată lumea pune presiune pe ei. Scopul scuză mijloacele. La un moment dat erau 6 oameni de la Gaz Metan lângă arbitru. Asta fac ei mereu. Pun presiune pe arbitru, iar acesta nu a avut personalitate să îi pună la punct. Dar nu din cauza asta am pierdut. O să fie altceva în sezonul următor. Nu vreau să vorbesc acum despre schimbări”, a spus Mircea Rednic.