Sport

Mircea Rednic anunță noi transferuri la Dinamo: „Vor semna mâine!”

Mircea Rednic a anunțat noi transferuri la Dinamo.
26.10.2021 | 20:29
Mircea Rednic anunta noi transferuri la Dinamo Vor semna maine
ADVERTISEMENT

Tehnicianul „câinilor” a spus că vor veni trei jucători noi la echipă după meciul din Cupa României cu FC Argeș, fiind mulțumit de felul în care a decurs campania de achiziții, în ciuda bugetului restrâns pe care îl are la Dinamo.

Mircea Rednic a spus și că i-a reprimit pe Constantin Nica și pe Cătălin Țîră la echipă, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a anunțat noi transferuri la Dinamo

Mircea Rednic a anunțat noi transferuri la Dinamo chiar înaintea meciului cu FC Argeș din Cupa României, tehnicianul spunând că vor veni încă trei jucători în echipa „câinilor”:

„E un meci amical, dar nu-i amical. Tratăm cu seriozitate Cupa, chiar dacă lipsesc 6 titulari. Trei dintre ei sunt accidentați – Popa, Pinto, Răuță. Am protejat alți trei jucători, Deian Sorescu, Ivanovski și Iliev”.

ADVERTISEMENT

„Iau jucători în funcție de ce are echipa nevoie. Mâine va semna jucătorul grec, care a jucat în Belgia mijlocaș și fundaș stânga.

A făcut vizita medicală, a făcut testul fizic, este ok, chiar foarte ok, înseamnă că el s-a pregătit în perioada asta. Tot mâine, va mai veni un mijlocaș central/fundaș central.

ADVERTISEMENT

Tot mâine noapte va veni atacantul pe care îl așteptăm de atât timp”, a mai spus Mircea Rednic înaintea meciului cu FC Argeș.

Mircea Rednic i-a reprimit în echipă pe Nica și pe Țîră

Mircea Rednic a precizat și că i-a reprimit la echipă pe Constantin Nica și pe Cătălin Țîră, care vor face parte din nou din planul „câinilor” în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

„E mai greu, ținând cont de bugetul pe care îl am la dispoziție. Am susținerea conducerii, totul e ok, ei sunt anunțați.

Pentru moment, eu zic că am reușit într-un timp foarte scurt să creez concurență, să stimulez un pic jucătorii care sunt aici. I-am reprimit în lot pe Nica și Țîră.

Ăsta e un lucru important, întotdeauna am cerut respect și vreau ca jucătorii cu care lucrez să se simtă respectați”, a mai spus Mircea Rednic.

  • 59 de ani are Mircea Rednic
ADVERTISEMENT