Mircea Rednic anunță o surpriză în echipa lui Dinamo. “Suntem obligați să-l băgăm! Să vedem ce facem cu el, poate-l vindem!”

Iuliana Spirache   
in Dinamo
07/03/2019, 18:55
Mircea Rednic anunță o surpriză în echipa lui Dinamo. “Suntem obligați să-l băgăm! Să vedem ce facem cu el, poate-l vindem!” GALERIE FOTO
Mircea Rednic la finalul meciului jucat de Dinamo. Antrenorul anunță o surpriză în echipa ardelenilor

Ionuț Șerban a fost folosit în sezonul 2018 – 2019 două minute, dar Mircea Rednic anunță că ar putea să le facă o surpriză fanilor lui Dinamo și fotbalistul să facă parte din echipa grupării din Ștefan cel Mare.

Surpriza lui Mircea Rednic din echipa lui Dinamo

“Nu știu dacă va juca mâine, eu i-am spus să se pregătească, dintr-un moment în altul el va juca. Ambiție sper să aibă, calități are. În primul rând se ajută pe el, trebuie să tragă. Sper că a înțeles mesajul meu. Dacă va fi să joace, cred că o va face foarte bine. Nu îi e bine, n-aș vrea să fiu în situația lui. Problema e că nu găsim nicio soluție. Nu putem să îl împrumutăm fără acordul lui Șiman.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Vreau să îi dau o șansă. Și lui, și celorlalți tineri. Nu vreau să fac experiemnte de dragul de a le face. Acum nu mai putem face nimic oricum că Șerban. I-am zis că are șanse să joace, să se pregătească. Poate reușim să îl vindem în vară dacă e în formă”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Dunărea Călărași.

Ionuț Serban în timpul unui meci jucat pentru Dinamo II

Ionuț Șerban, fotbalistul din Liga 1 Betano cu cel mai ciudat contract

Ionuț Șerban este fotbalistul de la Dinamo cu cel mai ciudat contract din Liga 1 Betano. Gruparea din Ștefan cel Mare trebuie să îi plătească un milion de euro lui Vasile Șiman, fostul patron de la Sportul Studențesc, dacă îl lasă pe mijlocaș să plece la o altă echipă sau dacă îl împrumută. Astfel, Ionuț Șerban este legat de Dinamo București.

Meciul dintre Dinamo București și Dunărea Călărași se joacă în prima etapă din play-out-ul Ligii 1 Betano, vineri, 8 martie, de la ora 20.30, pe stadionul din Ștefan cel Mare. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante se pot vedea pe FANATIK.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×