Un nou transfer la Dinamo. Fotbalistul a venit în România: urmează să facă vizita medicală

Alin Miu   
in Dinamo
10/02/2019, 19:30
Un nou transfer la Dinamo. Fotbalistul a venit în România: urmează să facă vizita medicală
Mircea Rednic anunță un nou transfer la Dinamo

Dinamo a câștigat cu 1-0 partida jucată în deplasare cu Sepsi și acum speră din nou la play-off, de care o mai separă cinci puncte. 

Deși pare să fi găsit un prim 11 competitiv, Mircea Rednic continuă transferurile. Antrenorul „câinilor” a anunțat după meci aducerea unui fundaș central. Este vorba despre Ivan Hladik.

UPDATE 19:30 /// Fundaşul central anunţat de Rednic a venit în ţară. Ivan Hladik urmează să facă vizita medicală şi să semneze cu Dinamo

Mircea Rednic anunță un nou transfer la Dinamo

„Am avut o discuţie cu Montini, el vine mult să-şi ia mingi, nu e un vârf adevărat, trebuie să rămână acolo. Nistor se implică foarte mult, e liderul echipei şi îşi face treaba. Fundaşul central vine mâine, iar acum avem şi lipsa lui Deian Sorescu împotriva lui Botoşani” – a spus Mircea Rednic la TV Digi Sport.

Rednic a dezvăluit ulterior la conferința de presă și motivul pentru care Ziggy Gordon nu se va mai transfera, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

„Transferul lui Gordon era 99 la sută făcut, dar a mai jucat el un meci și a stricat tot. A impresionat acolo” – a spus Mircea Rednic.

Dinamo joacă în următoarea etapă pe teren propriu cu Botoșani, un alt meci vital în lupta pentru play-off, pe care „câinii” sunt obligați să-l câștige.

Închide ×