Sean McDermott s-a răzgândit din nou! La loc comanda! Ce se întâmplă cu transferul la Dinamo. EXCLUSIV

CORESPONDENŢĂ DIN ANTALYA
Andrei Trifan    Eduard Nicolae Popa    Cristi Coste   
în Dinamo
16/01/2019, 11:15
Sean McDermott s-a răzgândit din nou! La loc comanda! Ce se întâmplă cu transferul la Dinamo. EXCLUSIV GALERIE FOTO CORESPONDENŢĂ DIN ANTALYA
Sean McDermott s-a răzgândit și va semna cu Dinamo București

UPDATE, 16 ianuarie, ora 11.20. Răsturnare de situaţie pentru a doua oară în cazul transferului lui Sean McDermott la Dinamo! Informaţiile FANATIK spun că, în acest moment, transferul portarului văzut de Mircea Rednic drept înlocuitorul lui Jaime Penedo în poarta celor din Ştefan cel Mare a căzut! Goalkeeper-ul crescut de Arsenal a cerut anumite clauze în contract, iar oficialii dinamovişti nu au fost de acord cu aceste doleanţe ale jucătorului. Mc Dermott a propus atunci să i se mărească salariul faţă de ce se convenise iniţial, moment în care şefii din Ştefan cel Mare au decis să întrerupă negocierile.


15 ianuarie, ora 12.55. Telenovela Sean McDermott la Dinamo București continuă. FANATIK a aflat că portarul crescut de Arsenal Londra s-a răzgândit și este aproape să semneze cu trupa din Ștefan cel Mare.

Dinamo București a rămas fără un portar experimentat, după despărțirea de Jaime Penedo. Panamezul a plecat de la Dinamo după partida pierdută cu CFR Cluj, scor 0-3, în care singurul fotbalist din Liga 1 Betano care a jucat la Mondialul din Rusia a greșit grav la primul gol marcat de Păun. În locul lui Penedo a fost în poartă Vlad Muțiu, cel care a apărat bine în etapele rămase, dar nu a mai fost reținut în lot de Mircea Rednic. Tehnicianul dinamovist a insistat să aducă un portar cu experiență iar prima opțiune pentru a acoperi golul din poartă a fost Sean McDermott.

Sean McDermott s-a răzgândit și vine, în cele din urmă, la Dinamo

Sean McDermott a fost prezent la Institutul Național de Medicină Sportivă, unde a făcut cunoștință cu fotbaliștii lui Dinamo. Căpitanul Dan Nistor a avut și o reacție amuzantă când l-a văzut:   „Băiatul blond dacă nu mă înşel e portar. Azi l-am văzut prima oară! A venit la vizita medicală, ieri n-a fost la antrenament. Sperăm să ne ajute”, spunea Nistor. Doar că McDermott nu a acceptat oferta făcută de Dinamo. Irlandezul, cu cetățenie norvegiană, nu a fost de acord cu anumite clauze din contract și s-a hotărât să nu semneze înțelegerea.

Acum FANATIK a aflat că McDermott s-a răzgândit și urmează să semneze cu trupa din Ștefan cel Mare, după ce a purtat mai multe negocieri cu dinamoviștii. Sean McDermott a0re 25 de ani, a evoluat până acum la Kristiansund în prima ligă din Norvegia și cochetează cu naționala Irlandei, pentru care a fost convocat de mai multe dar nu a apucat încă să debuteze. Sean McDermott a fost crescut la juniorii lui Arsenal și a mai evoluat pentru Leeds, Sandnes Ulf, Start și Ullensaker.

  • 500.000 de euro este cota lui Sean McDermott, potrivit transfermarkt.de
Închide ×