Sport

Mircea Rednic are un atacant brazilian la antrenamentele lui Dinamo! Are doar 21 de ani. Exclusiv

Dinamo ar putea să facă un nou transfer în această perioadă. Mircea Rednic îl are pe atacantul brazilian Pedro Schizzi la antrenamente. Fotbalistul are 21 de ani.
15.11.2021 | 13:28
Mircea Rednic are un atacant brazilian la antrenamentele lui Dinamo Are doar 21 de ani Exclusiv
Pedro Schizzi, cu mingea la picior. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic caută soluţii prin care să întărească Dinamo în această perioadă. FANATIK a aflat că antrenorul testează un nou atacant la club. Este vorba de Pedro Schizzi, un fotbalist în vârstă de 21 de ani.

Mircea Rednic are un atacant brazilian la antrenamentele lui Dinamo!

Pedro Schizzi este la antrenamentele lui Dinamo. Este un fotbalist brazilian cu origini italiene născut în anul 2000. A jucat pentru echipa under 17 a celor de la Gremio Porto Alegre, însă nu a făcut niciodată pasul la prima formaţie.

ADVERTISEMENT

În 2019 a fost dorit de Ternana, însă mutarea nu s-a mai realizat. Ultima dată a evoluat la Club Ferro Carril Oeste din liga secundă argentiniană. Fotbalistul este liber de contract şi, cel mai probabil, nu are mari pretenţii salariale.

VEZI VIDEO: 

Dinamo, probleme mari în ofensivă!

Dinamo are mari probleme în ofensivă, cu doar 12 goluri înscris în cele 15 meciuri din turul campionatului. Şase dintre aceste reuşite poartă semnătura lui Deian Sorescu, cel mai valoros jucător dinamovist.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii, Mircea Rednic caută soluţii pentru atac. Marko Nunic şi Thomas Vestenicky au fost transferaţi după venirea “Puriului” la Dinamo şi vor putea fi folosiţi în prima etapă din retur, cu FC Voluntari.

Rednic, ameninţări către Ivanovski: “Dacă mai vrea să joace să dea pasă!”

După meciul cu CFR Cluj, Mircea Rednic i-a trimis un ultimatum lui Mirko Ivanovski, atacantul titular din tur al dinamoviştilor:

ADVERTISEMENT

“Bine că s-a terminat turul. Pentru noi reîncepe campionatul de etapa viitoare. Data viitoare, să dea pasă Ivanovski dacă mai vrea să joace, pentru că acum am soluții pe bancă!”, a spus Rednic.

Plafon salarial limitat la Dinamo!

Mircea Rednic trebuie să se încadreze într-un plafon de salarial destul de limitat, în condiţiile în care Dinamo se află în insolvenţă şi nu trebuie să existe niciun dezechilibru financiar, astfel încât toate plăţile să poată fi făcute la zi.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii, la Dinamo vor fi mari mişcări de trupe în pauza de iarnă când vor fi mai multe plecări care vor mai relaxa bugetul clubului, iar în locul lor vor veni alţi jucători, fără a fi afectat echilibrul financiar, şi aşa fragil, al clubului.

Dinamo, cu salariile la zi!

Fiind în insolvenţă, Dinamo este unul dintre puţinele cluburi din Liga 1 cu plăţile la zi. “Câinii” trebuie să plătească salariile la timp, în caz contrar riscă să intre în faliment.

Dinamo va evolua luni, de la ora 20:30, împotriva celor de la Voluntari, în prima etapă din retur. În tur, “câinii” s-au impus cu 3-2 graţie hattrick-ului de senzaţie reuşit de Deian Sorescu.

  • 21 de ani are Pedro Schizzi
  • 5 atacanţi are Dinamo în lot

 

ADVERTISEMENT