Fotbal intern

Mircea Rednic are un rival pentru preluarea lui Dinamo?! “M-a propus Prunea? Sunt onorat…” EXCLUSIV

14.06.2019 | 13:13
Mircea Rednic are un rival pentru preluarea lui Dinamo?!
Mircea Rednic are un rival pentru preluarea lui Dinamo! M-a propus Prunea Sunt onorat... EXCLUSIV FOTO: Ionuț Negoiță și Anamaria Prodan! FOTO: Florin Prunea participa la Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal desfasurata la Casa Fotbalului din Bucuresti

Ionuț Negoiță a anunțat că este dispus să cedeze clubul Dinamo la preț redus. Patronul i-a propus lui Mircea Rednic să preia pachetul majoritar de acțiuni (51%) pentru 3 milioane de euro, plătibili în rate de câte 1 milion de euro pe an. Rednic nu a răspuns ofertei lui Negoiță, însă pe fir ar putea să intre și alți investitori. 

Mircea Rednic are un rival pentru preluarea lui Dinamo?! Horia Sabo:”M-a propus Prunea? Sunt onorat…”

Horia Sabo este unul dintre numele vehiculate pentru preluarea clubului Dinamo. Fostul investitor de la Poli Iași ar fi fost propus de Florin Prunea pentru preluarea clubului. Sabo a vorbit pentru FANATIK despre interesul pentru Dinamo și a dat o declarație enigmatică: “M-a propus Florin Prunea? Nu știu ce a spus că nu am discutat cu el. Dar, dacă este așa, sunt onorat”, a fost declarația lui Sabo.

Ionuț Negoiță a declarat că ultimele conflicte cu suporterii l-au făcut să cedeze clubul la preț redus, el spunând că a cumpărat Dinamo cu un preț de 10 ori mai mare: “I-am făcut de o săptămână o ofertă scrisă lui Rednic. Am văzut dorinţa fanilor şi eu sunt de acord cu ce vor ei. Rednic să revină, dar să cumpere clubul! Oferta e la jumătate de preţ faţă de ultima negociere cu el şi la un sfert din inventiţiile făcute de mine la Dinamo. Treaba e foarte serioasă, nu sunt vorbe şi praf în ochi.

Oferta este de 3 milioane de euro pentru 51% sau 3,8 milioane pentru 67% şi e plătibilă în tranşe anuale, tocmai ca să poată investi bani în club. Suma e foarte mică şi i-am oferit şi facilitatea asta.

De banii ăştia, primeşte baza de la Săftica, autocarul, microbuzele şi dreptul de a juca în Liga 1 Betano. Datoriile lui Dinamo sunt de circa 1 milion de euro ce pot fi şi ele eşalonate. Eu am cumpărat clubul cu 20 de milioane datorii”, a spus Negoiță la Digisport Special.

Mircea Rednic are un rival pentru preluarea lui Dinamo! M-a propus Prunea Sunt onorat... EXCLUSIV FOTO: Ionuț Negoiță și Anamaria Prodan
Mircea Rednic are un rival pentru preluarea lui Dinamo! M-a propus Prunea Sunt onorat… EXCLUSIV FOTO: Horia Sabo

Florin Prunea, noul manager general

Situația de la Dinamo este una tensionată după demiterea lui Mircea Rednic. Fanii au fost foarte furioși după ce Negoiță l-a demis pe “Puriu” și au scris mesaje macabre la adresa lui Negoiță pe zidurile stadionului, iar apoi au mers la hotelul Rin deținut de patron pentru a arunca materiale pirotehnice. În plus, fanii nu au permis prezentarea oficială a lui Eugen Neagoe și au intrat în baza de la Săftica în sala de conferințe.

Mircea Rednic are un rival pentru preluarea lui Dinamo! M-a propus Prunea Sunt onorat... EXCLUSIV FOTO: Ionuț Negoiță și Anamaria Prodan
Mircea Rednic are un rival pentru preluarea lui Dinamo! M-a propus Prunea Sunt onorat… EXCLUSIV FOTO: Ionuț Negoiță și Anamaria Prodan

În urmă cu câteva zile, Negoiță l-a numit manager general pe Florin Prunea, cel care i-ar fi propus lui Horia Sabo să preia clubul Dinamo. Omul de afaceri din Baia Mare a fost finanțator la Poli Iași în prima parte a stagiunii precedente, dar conflictul cu cei din Comitetul Director al clubului l-au făcut să renunțe. Războiul de la Poli Iași s-a mutat în instanță, acolo unde fiecare parte își caută dreptatea.

  • 3 milioane de euro cere Ionuț Negoiță pentru 51% din clubul Dinamo
  • 9 este locul pe care l-a ocupat Dinamo în sezonul recent încheiat

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri