Sport

Mircea Rednic, atac dur la Deian Sorescu și Răzvan Popa: „Dacă doar stai pe teren” / „Zici că a jucat la Barcelona”

Mircea Rednic i-a criticat pe Deian Sorescu și Răzvan Popa la finalul meciului pierdut cu 4-1 în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe.
31.10.2021 | 20:08
Mircea Rednic atac dur la Deian Sorescu si Razvan Popa Daca doar stai pe teren  Zici ca a jucat la Barcelona
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost umilită de Sepsi Sfântu Gheorghe cu 4-1 și râmâne fără victorie din etapa a treia din Casa Pariurilor Liga 1.

„Câinii” au fost păcăliți de vulpe, iar dinamoviștii sunt cu moralul la pământ înaintea unui meci extrem de dificil în fața campioanei CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic nu dezarmează după umilința cu Sepsi: „Nu sunt disperat acum, știam situația”

Mircea Rednic a fost extrem de nemulțumit de jocul elevilor săi însă nu predă armele și speră că va reuși să îndrepte situația din iarnă:

„Am luat două goluri cu mare ușurință, am revenit, am înscris, am avut o ocazie foarte mare la 2-0, iar ideal ar fi fost să intrăm cu 2-2 la cabine. Golul patru nu mai contează, noi am insistat și am făcut greșeli mari”.

ADVERTISEMENT

Dinamo a avut pe bancă un număr foarte mare de juniori, ceea ce a făcut diferența în repriza a doua când jocul s-a rupt: „Jucătorii de calitate au făcut diferența astăzi. E normal să apară erori la noi, uitați ce jucători am avut pe bancă. Jucătorii de la Dinamo fac eforturi mari, dar pe final cad fizic”.

„Puriul” e de părere că partida a fost echilibrată în prima repriză și Dinamo putea chiar să egaleze înainte de pauză la o ocazie uriașă a lui Mirko Ivanovski: Știam ce lot avem, știam care e situația. Eu sunt sigur că lucrurile se vor regla, am încredere. Nu sunt disperat acum, știam situația.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să văd numai partea negativă, jocul a fost echilibrat astăzi. Am controlat jocul în anumite momente, ultima pasă nu a fost în regulă la noi. Ei au marcat primul gol cu noroc, dintr-o deviere”.

Mircea Rednic, ultimatum pentru Deian Sorescu: „Trebuie să se gândească foarte bine! A pierdut echipa națională”

Mircea Rednic îi transmite lui Deian Sorescu un mesaj foarte clar lui Sorescu, după ce i-a luat și banderola de căpitan și l-a înlocuit la pauză cu Gaz Metan:

ADVERTISEMENT

„Sorescu trebuie să se gândească foarte bine! Dacă nu te implici și doar stai pe teren, tu ai de pierdut. A pierdut echipa națională și nu știu ce o să mai fie. Ar trebui să fie mai implicat! E doar un sfat, nu e un reproș.

Dinamo nu stă în Deian Sorescu, o să mai vină jucători. Dacă nu stă cu gândul la Dinamo, o să plece în iarnă. Fanii trebuie să aibă răbdare și încredere! Eu spun că a crescut calitatea jocului”.

Rednic reacționează după gestul lui Răzvan Popa: „Hai să ne uităm unde a jucat până acum”

„Păi ori ești accidentat, ori nu mai ești accidentat… El nu s-a antrenat toată săptămâna, acum avea dureri. Nu s-a plasat bine la gol. Toți sunt surprinși…

Zici că a jucat la Barcelona până acum. hai să ne uităm unde a jucat până acum Popa… Marchează jucătorul, lasă surprinsul”, a spus antrenorul lui Dinamo la Digi Sport la finalul meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe

ADVERTISEMENT