Fotbal intern

Mircea Rednic, atac dur la Mirel Rădoi după selecția pentru Euro 2019: ”Sorescu e un jucător polivalent”

30.05.2019 | 14:40
Mircea Rednic atac dur la Mirel Radoi dupa selectia pentru Euro 2019 Sorescu e un jucator polivalent

Antrenorul formației Dinamo București, Mircea Rednic, a lansat un atac dur la adresa selecționerul naționalei de tineret a României, Mirel Rădoi, după ce acesta nu a convocat niciun jucător din tabăra ”câinilor” pentru Euro 2019. Rădoi a anunțat în urmă cu două zile cei 23 de jucători convocați pentru turneul final din Italia și San Marino, iar printre aceștia nu se regăsește niciun dinamovist.

Mircea Rednic, atac dur la Mirel Rădoi după selecția pentru Euro 2019: ”El e responsabil pentru ce se întâmplă acolo”

”În ultimele meciuri a fost lipsă de omogenitate, am dat posibilitatea tuturor jucătorilor să joace, am folosit jucătorii care erau pe lista selecţionerului de la lotul de tineret, am schimbat şi sistemul pentru ei, dar degeaba. El e responsabil pentru ce se întâmplă acolo, dar îmi pun şi eu întrebări”, și-a început Mircea Rednic atacul la adresa selecționerului Mirel Rădoi.

”OK, Ricardo şi Ciobi sunt jucători tineri care şi la anul pot su mai joace. Dar e vorba de Sorescu, care a jucat 34 de meciuri şi n-a jucat rău, plus că e un jucător polivalent. Jucătorii pe care i-a convocat nu sunt jucători răi. Dar ni se impune să jucăm şi cu jucători de under 21 şi nu sunt băgaţi în seamă. Înseamnă că tu n-ai încredere în campionatul României”, a mai spus tehnicianul dinamovist într-o conferință de presă.

Mircea Rednic în meciul Dinamo – Poli Iași

Dan Nistor și Athanasios Papazoglou au intrat în vacanță

Mircea Rednic a anunțat că are probleme la nivelul lotului din cauza absențelor, dar a decis să-i învoiască pe Dan Nistor, cel mai bun pasator din Liga 1 Betano, și Athanasios Papazoglou pentrul ultimul meci al sezonului cu FC Voluntari: ”Ultimul meci, cu ceva probleme, şi medicale, dar şi cu o decizie pe care am luat-o ca Nistor să nu facă parte din lot pentru meciul acesta, să meargă să se pregătească cu jucătorii care au venit de la echipa naţională, lui Papazoglou la fel, i-am dat drumul acasă. Naser iar la echipa naţională, au revenit fraţii Reda. Dussaut e accidentat, Kabashi e accidentat… Cam atâţia sunt. Restul… Avem 14 jucători, plus încă doi de la echipa a doua”.

Antrenorul dinamovist a vorbit și despre transferurile care se vor face în această vară: ”Vor veni şi jucători din Liga 1. Am văzut că CFR a luat jucători din play-out, care este problema? Vor fi alte condiţii la Dinamo, e altă atmosferă. (…) Răduţ, aştept telefonul lui. Poate are alte planuri. Nu are niciun ultimatum, dar i-am spus că nu fie prea târziu. Până începe pregătirea la Săftica eu vreau să am 80-85 la sută din lotul pentru sezonul viitor”.