Fotbal intern

Mircea Rednic, atac la adresa lui Ionuț Negoiță: „Să facă o analiză asupra ultimului an!”. Nici Mihai Popescu nu a scăpat

27.06.2020 | 17:57
Mircea Rednic atac la adresa lui Ionut Negoita Sa faca o analiza asupra ultimului an Nici Mihai Popescu nu a scapat
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a vorbit la finalul partidei cu Chindia Târgoviște, câștigată de Poli Iași cu 2-0, despre situația de la Dinamo.

Antrenorul ieșenilor îl acuză pe Ionuț Negoiță pentru ceea ce se întâmplă la club și îl pune să facă o analiză a ultimului an.

ADVERTISEMENT

Totodată, „puriul” nu îl uită nici pe Mihai Popescu, fotbalistul „câinilor”, despre care spune că nu ar fi avut ce căuta la Dinamo într-o situație normală.

Mircea Rednic, atac la adresa lui Ionuț Negoiță

Mircea Rednic, antrenorul lui Poli Iași, a vorbit despre situația dezastruoasă de la Dinamo și îl trage la răspundere pe actualul patron Ionuț Negoiță: „Negoiță ar trebui să-și facă o analiză la ce a făcut în ultimul an.

ADVERTISEMENT

Când eram eu acolo nu se întâmpla așa ceva, dar nu mai contează, eu sunt aici și sunt sprijinit din toate părțile”.

Mircea Rednic nu l-a uitat nici pe Mihai Popescu, unul dintre cei mai criticați fotbaliști ai lui Dinamo: „Jucătorii care acum sunt lideri între ghilimele, nici nu erau la prima echipă când antrenam eu.

ADVERTISEMENT

Pe Popescu, când eram acolo l-am trimis să joace prin Scoția, despre ce vorbim”.

Florin Prunea, discurs similar cu cel al lui Rednic

Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, a vorbit imediat după umilința suferită de Dinamo cu FCSB, 0-3, și i-a acuzat pe Ionuț Negoiță, dar și pe Mihai Popescu:

„Diferența fizică a fost determinantă. În ultima etapă la Botoșani, înainte de partidă, domnul Popescu a părăsit echipa, a părăsit echipa pentru că avea un salariu prea mic.

ADVERTISEMENT

Stăteam cu Dușan și ne minunam, ne gândeam că nu are ce să mai caute la echipă după acest gest.

Când venim la pregătire îl găsesc pe Popescu cu zâmbetul pe buze și dă noroc cu noi. Îl întreb pe Bălănescu ce facem cu el și a tot încercat să-mi explice.

Domnul Negoiță se pare că nu conducea deloc Dinamo, el nu a știut niciodată ce are în curtea lui. Bălănescu a insistat să rămână Popescu la Dinamo”.

ADVERTISEMENT