Fotbal intern

Mircea Rednic, atac la Anamaria Prodan după transferul lui Stanciu: ”Nu el a vrut acolo. Impresarul”

02.02.2019 | 11:45
Mircea Rednic atac la Anamaria Prodan dupa transferul lui Stanciu Nu el a vrut acolo Impresarul

Antrenorul echipei Dinamo București, Mircea Rednic, a lansat un atac dur la adresa impresarului Anamaria Prodan, după ce mijlocașul Nicolae Stanciu a fost transferat la formația Al Ahli din Arabia Saudită. ”Puriul” consideră că astfel de mutări au loc la dorința agenților și mai puțin pentru că așa vor jucătorii.

Mijlocașul Nicolae Stanciu s-a transferat în această iarnă de la Sparta Praga la Al Ahli pentru suma de 10 de milioane de euro. Internaționalul român în vârstă de 25 de ani a semnat un contract pe trei ani și jumîtate cu formația arabă și va încasa un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon.

Mircea Rednic, atac la Anamaria Prodan după transferul lui Stanciu: ”Nu e un pas înainte”

Tehnicianul echipei Dinamo București a vorbit despre posibilul transfer al lui Alexandru Mitriță la New York City și despre mutarea lui Nicolae Stanciu în Arabia Saudită, crticând-o indirect pe Anamaria Prodan. ”Cred că nu decid ei. În Arabia Saudită sunt condiții bune, dar cred că pentru ei decid impresarii și cluburile. Nu e un pas înainte profesional să joci în Arabia Saudită sau în SUA”, a declarat Mircea rednic într-o conferință de presă.

Mircea Rednic și Ioan Andone se salută după meciul FC Voluntari - Dinamo
Mircea Rednic și Ioan Andone se salută după meciul FC Voluntari – Dinamo

Alexandru Mitriță este foarte aproape de un transfer în MLS la formația New York City, care este dispusă să plătească opt milioane de euro pentru jucătorul de la U Craiova. Internaționalul român va semna un contract pe patru ani şi va avea un salariu de peste un milion de dolari pe sezon.

Atacul lansat de Mircea Rednic vine după ce și antrenorul formației FC Hermannstadt, Vasile Miriuță, a criticat aceste transferuri“Mai nou, jucătorii noştri români pleacă prin Arabia Saudită şi prin Statele Unite. Dacă eşti mare jucător te duci în Germania, unde s-a dus Băluţă, în Anglia, în Spania, Italia. Nu trebuie să mergi la capătul lumii ca să câştigi două sau trei milioane”.