Fotbal intern

Mircea Rednic, atac la Edi Iordănescu: „Putea să împrumute clubul decât să se plângă”. A anunțat un nou transfer

10.05.2019 | 23:34
Mircea Rednic atac la Edi Iordanescu Putea sa imprumute clubul decat sa se planga A anuntat un nou transfer

Dinamo a câștigat cu 2-0 partida jucată pe teren propriu cu Gaz Metan și a venit la un singur punct în spatele medieșenilor în clasamentul din play-out. 

Mircea Rednic, atac la Edi Iordănescu

Rednic a declarat la finalul partidei că italianul Montini reprezintă cel mai mare câștig de la revenirea sa în Ștefan cel Mare. În același timp, antrenorul lui Dinamo l-a atacat pe omologul său de pe banca lui Gaz Metan, spunânând că Edi Iordănescu ar fi trebuit să împrumute clubul așa cum a făcut-o el în loc să se plângă.

„Trebuia să avem o altă atitudine, iar asta s-a văzut. Am întâlnit un adversar mult mai omogen decât noi. Am făcut multe schimbări, unele forțate. Spre surprinderea mea, jucătorii care au intrat au făcut-o foarte bine. E o victorie meritată. Montini n-a prea mers în bandă, dar în a doua repriză a jucat mult mai bine. Doi atacanți care s-au înțeles foarte bine, pot fi un cuplu pentru viitor. Montini e cel mai mare câștig pentru noi din această perioadă.

Gaz Metan are o echipă foarte bună. Edi putea să împrumute clubul și plătea jucătorii. Decât să ieșim și să ne plângem, mai bine faci ceva. Îi lua înapoi din drepturile TV. Ce, Edi nu are bani?!” – a spus Mircea Rednic la Digisport.

În același timp, Rednic a dezvăluit că Ziggy Gordon, fotbalist pe care l-a dorit și în iarnă, dar al cărui transfer a picat după ce actuala sa echipă Hamilton nu a vrut să-l lase liber de contract, va semna cu Dinamo în vară:  „Gordon va fi jucătorul nostru 99,9 la sută. Din vară va veni la Dinamo” – a mai spus Rednic.