Sport

Schimb violent de replici între Mircea Rednic și Ionuț Negoiță: „Un țăran parvenit!” / „Cel mai strâmb caracter”

Mircea Rednic l-a distrus pe fostul finanțator al lui Dinamo, Ionuț Negoiță, pe care îl consideră principalul vinovat pentru situația dezastruoasă de la Dinamo.
05.09.2021 | 17:20
Schimb violent de replici intre Mircea Rednic si Ionut Negoita Un taran parvenit  Cel mai stramb caracter
ADVERTISEMENT
05-09-2021
14:40

Ionuț Negoiță i-a răspuns la fel de violent lui Mircea Rednic

Atacat extrem de dur de Mircea Rednic, Ionuț Negoiță nu s-a lăsat mai prejos și i-a o replică pe măsură fostului său antrenor de la Dinamo.

„În cazul în care cetățeanul de onoare și orășean veritabil al marelui oraș Huneadoara Rednic, zis «Strâmbul», nu are amnezie… I-aș aduce aminte că i-am făcut ofertă, public, de câteva ori să-i dau clubul Dinamo gratis, ca să facă și el profit, cum sugerează că am făcut eu. Însă a refuzat! 

Aș vrea să văd acum, cum se implică să aducă bani la Dinamo să susțină clubul, nu cu împrumut. Rednic e cel mai strâmb caracter pe care l-am întâlnit în fotbal”, a declarat Negoiță pentru GSP.ro.

„Puriul” a participat la centenarul celor de la Corvinul Hunedoara, unde a primit distincția de cetățean de onoare al orașului care a dat una dintre cele mai importante echipe din fotbalul românesc.

Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo nu a uitat însă de situația financiară grea în care se află Corvinul și Dinamo și a lansat un apel către fostele mari glorii ale lui Dinamo care pot pune umărul la salvarea clubului.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic, atac devastator la Ionuț Negoiță: „Nu a luat destul! S-au vândut jucători pentru peste 10 milioane de euro”

Mircea Rednic este siderat de faptul că fostul patron al „câinilor”, Ionuț Negoiță, s-a înscris la masa credală cu firmele de la RIN pentru a-și recupera banii de la Dinamo.

„Strâmbul” îl acuză pe Negoiță că nu a investit la Dinamo, ba chiar a băgat în propriul buzunar peste zece milioane de euro din transferuri de jucători:

ADVERTISEMENT

„Văd un țăran parvenit care a venit ca un mare salvator, se mai așază și la masa credală să-și recupereze banii, că nu a luat destul în perioada în care a fost mare conducător. Din surse sigure vă spun că s-au vândut jucători pentru peste 10 milioane de euro, iar el nu a investit”.

Rednic, reacție surprinzătoare la adresa foștilor mari dinamoviști: „Toată lumea vine cu sfaturi, toți promit”

Mircea Rednic s-a săturat să audă cum toți își dau cu părerea despre Dinamo, însă nimeni nu vine cu un ajutor concret sau cu ceea ce clubul are nevoie cel mai mult în acest moment: bani. „Toată lumea vine cu sfaturi, toți promit… și Hunedoara și Dinamo au nevoie de bani”.

ADVERTISEMENT

„Strâmbul” ne aruncă mănușa lui Mircea Lucescu și Ionuț Lupescu și îi îndeamnă să vină alături de el și de alți dinamoviști potenți financiar și să scoată Dinamo din groapă: „Îi văd pe nea Mircea, pe Lupescu, cum vorbesc. Fără supărare, nu, tată, cum am împrumutat eu clubul, haideți să ne adunăm 5-6, poate 10 inși, să stabilim o sumă, de 200.000, 300.000… se poate!”.

Rednic consideră nedrepte sumele vehiculate în jurul lui Deian Sorescu: „Alții au plecat pe 10, 7, 7 milioane”

Fostul antrenor al lui Dinamo e convins de valoarea lui Deian Sorescu și este extrem de nemulțumit de ofertele mici care au venit pe adresa clubului pentru jucătorul de 24 de ani: „Chiar mă doare când văd alţii care au plecat pe 10, 7, 6 milioane, iar pentru Sorescu ne c***m la 500.000, 700.000. Sorescu are calitate şi e un jucător pe care te poţi baza”.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, experimentatul antrenor consideră că vânzarea lui Sorescu este singura variantă pentru Dinamo, aflat într-o situație financiară extrem de delicată: „E necesară plecarea lui Sorescu. E singura sursă… Chiar mă doare când văd alţii care au plecat pe 10, 7, 6 milioane, iar pentru Sorescu ne c****m la 500.000, 700.000. Sorescu are calitate şi e un jucător pe care te poţi baza”, a spus Mircea Rednic pentru Telekom Sport.

Deian Sorescu a fost unul dintre cei mai buni tricolori în meciul cu Islanda, iar cota sa conform transfermarkt e de 1.400.000 de euro.

ADVERTISEMENT