Fotbal intern

Mircea Rednic, atac violent la Ionuț Negoiță: ”A spus asta doar pentru că s-a c…t pe el”

20.06.2019 | 10:18
Mircea Rednic atac violent la Ionut Negoita A spus asta doar pentru ca sa ct pe el

Fostul antrenor al echipei Dinamo București, Mircea Rednic, a lansat un atac violent la adresa lui Ionuț Negoiță, cu privire la negocierile pentru cumpărarea clubului. Tehnicianul a precizat că în condițiile pe care le-a pus finanțatorul ”câinilor” nu este interesat de achiziționarea pachetului majoritar, iar la final a avut un mesaj și pentru directorul general Bogdan Bălănescu.

Mircea Rednic, atac violent la Ionuț Negoiță: ”Nu cumpăr în condițiile astea”

”Tocmai am făcut anunțul public: nu cumpăr în condițiile astea. Și trebuie să precizez că nu așa se negociază cumpărarea unui club. Să spui că vii în fața suporterilor, a spus asta doar pentru că s-a căcat pe el! Pe românește. Oferta a fost doar pentru că au fost incidentele de la Rin și de la Bălănescu acasă”, și-a început Mircea Rednic atacul la adresa lui Ionuț Negoiță, dar nu l-a uitat nici pe Bogdan Bălănescu despre care a spus: ”Iuda! Iuda există și în 2019!”

”Mircea Lucescu a spus foarte clar, nici n-ai stadion, nici nu știi ce investești, nu știi ce cumperi, pentru că lucrurile nu sunt clare. Normal că Negoiță vrea să vândă, el vrea să vândă de vreo 4 ani, dar e același preț și aceeași situație, nu s-a schimbat nimic. E foarte greu. Dacă e să gândesc cu sufletul, mâine i-aș da banii. Dar m-a deranjat felul în care s-a comportat cu mine, nici n-am luat în serios această ofertă. Mă dai afară și după două zile îl trimiți pe David să-mi propună marea afacere a anului”, a afirmat Rednic pentru site-ul doardinamo.ro.

Mircea Rednic și Dan Alexa se salută la finalul meciului Dinamo – Dunărea Călărași

Mircea Rednic, nemulțumit de tratamentul pe care îl au jucătorii la Dinamo

Întrebat dacă va cumpăra totuși clubul în cazul în care se va face stadionul, fostul tehnician al ”câinilor” a preciat: ”Eu sunt sigur că vor fi alții înaintea mea care vor să facă lucrul ăsta. Eu îmi doresc să mai antrenez până la 60 de ani. Dar eu când am venit aici m-am implicat foarte mult. Ce să faci mai mult, să aduci bani de acasă, să plătești jucători, pentru că la Reda nu au vrut să dea cei 25.000 de euro, prima tranșă pe care am plătit-o eu, am dat prime de joc, am antrenat gratis, mai mult nu știu cine ar fi făcut”.

Mircea Rednic s-a arătta deranjat și de felul în care sunt tratați jucătorii aduși de el la Dinamo: ”Mă doare. Nu e corect. Jucători pe care i-am adus eu trebuie judecați din ianuarie. Au fost 20 de meciuri, 12 victorii, 4 egaluri și 4 înfrângeri, cea mai bună apărare din play-out, jucători care au venit nepregătiți, pe salarii mici, am încercat să mă încadrez într-un buget pe care nu-l cunoșteam exact. De aceea s-a și ajuns ca eu să împrumut clubul cu bani pentru că nu erau în posibilitatea să plătească salariile, cum nici acum nu le-au plătit, băieții au două salarii restante”.

Imediat după ce l-a dat afară de la Dinamo, Ionuț Negoiță i-a propus lui Mircea Rednic să cumpere pachetul majoritar la Dinamo și i-a cerut acestuia să negocieze de față cu suporterii. Odată cu numirea lui Eugen Neagoe pe banca tehnică, mai multor jucători transferați în perioada lui Rednic li s-au reziliat contractele.