Fotbal intern

Mircea Rednic, avertisment pentru Montini: „Trebuie să înțeleagă un lucru”. Cine au fost remarcații antrenorului

13.04.2019 | 00:20
Mircea Rednic avertisment pentru Montini Trebuie sa inteleaga un lucru Cine au fost remarcatii antrenorului

Dinamo a ajuns la patru victorii în primele cinci meciuri din play-out, după 1-0 în deplasare cu Poli Iași. Mircea Rednic este mulțumit pentru rezultat, dar continuă să pună presiune pe jucătorii săi în vederea următorului sezon, când dinamoviștii își propun obiective mărețe.

Mircea Rednic, avertisment pentru Montini

Rednic nu este mulțumit de evoluțiile avute de Montini în ultimele partide și îi transmite un avertisment golgheterului său, pe care îl vrea mult mai implicat în joc. În schimb, antrenorul i-a remarcat pe Nistor, autorul golului, dar și pe Christovao, care a debutat în sfârșit la Dinamo. Următorul meci al lui Dinamo va fi pe teren propriu cu Botoșani, echipa care le-a oprit „câinilor” drumul spre play-off.

„Cred că e o victorie meritată. În prima repriză nu am avut ocazii nici noi, nici ei. Apoi, în repriza a doua am marcat din penalty și am avut alte situații bune. Păcat că nu am fost inspirați la ultima pasă. Sunt mulțumit că am reușit cea de-a treia victorie. Sunt mulțumit, dar mai e de lucru la nivel fizic și ca omogenitate. Important e că sunt jucători de calitate. Christovao în 15 minute cât a jucat a făcut-o bine. Are forță. E concurență mare în atac. La mijlocul terenului nu am reușit să avem o posesie mai bună decât adversarii noștri.

Cred că Montini a fost supărat pe evoluția lui. Ar fi culmea să fie supărat că l-am schimbat. El trebuie să înțeleagă că vreau mai mult. Nu e nimeni titular. Nistor a muncit foarte mult în prima repriză, când Elvis nu prea l-a ajutat. Cei de la Iași au contestat foarte multe și în timpul meciului, și înainte de meci. Mereu echipele care au probleme își plătesc salariile când ne întâlnesc pe noi. Face și Dinamo un lucru bun. Dar ei n-au avut nicio ocazie” – a spus Mircea Rednic la Digisport