Sport

Mircea Rednic, back in business la UTA! Imaginea cu antrenorul la doar o zi distanță după ce a ajuns la spital

Mircea Rednic a revenit la antrenamentele de la UTA Arad la doar o zi distanță după ce a fost transportat de urgență la spital.
21.02.2024 | 11:40
Mircea Rednic back in business la UTA Imaginea cu antrenorul la doar o zi distanta dupa ce a ajuns la spital
Mircea Rednic a revenit la antrenamentele celor de la UTA Arad. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a fost protagonistul unui episod alarmant la UTA Arad chiar la primul antrenament al săptămânii premergătoare duelului cu Petrolul Ploiești. „Puriul” a acuzat o stare de rău și amețeală la antrenamentul de luni al echipei sale și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean.

Mircea Rednic, back in business la UTA! Imaginea cu antrenorul la doar o zi distanță după ce a ajuns la spital

Mircea Rednic a fost supus unui control amănunțit, însă analizele i-au ieșit bune conform unui anunț făcut de clubul arădean. Totuși, oamenii din jurul antrenorului de 61 de ani s-au alarmat ținând cont de problemele cu care s-a confruntat Rednic.

ADVERTISEMENT

La finalul lunii august 2023, Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic și a fost operat de urgență, fiindu-i montat un stent. La doar o zi distanță după episodul tensionat, Mircea Rednic a revenit la antrenamentele celor de la UTA Arad.

„Puriul” a fost prezent pe terenul ICRTI pentru a dirija ședința de pregătire. Sâmbătă, 24 februarie, de la ora 14:00, UTA Arad primește vizita celor de la Petrolul Ploiești în etapa a 27-a din SuperLiga. Cele două formații se înfruntă direct pentru un loc de play-off.

ADVERTISEMENT

Ce diagnostic a primit Mircea Rednic

Problemele ușoare de sănătate pe care le-a acuzat Mircea Rednic la începutul săptămânii nu au legătură cu cele cardiace pe care antrenorul le-a acuzat vara trecută. Medicii susțin că, în cazul lui Rednic, este vorba despre o stare de oboseală cronică.

La ședința de pregătire de marți, jucătorii de la UTA Arad au fost împărțiți în 2 echipe pentru un joc școală. La finalul antrenamentului, Mircea Rednic s-a fotografiat alături de echipa câștigătoare. „Puriul” a afișat un zâmbet pentru suporterii arădenilor.

ADVERTISEMENT

„Stați liniștiți, totul e bine. Da, nu m-am simțit bine la antrenamentul de luni, așa că am preferat să merg să mă vadă medicii. Totul a venit și pe fondul stresului de la meciul de la Voluntari, acolo unde m-am consumat foarte mult.

Am vorbit mult, aproape tot meciul. De acolo cred că mi se trage. O să fiu mai atent pe viitor, cu viața nu te joci”, a declarat Mircea Rednic, potrivit presei locale.

ADVERTISEMENT

UTA Arad, la un singur punct de play-off, dar cu un program greu

UTA Arad ocupă locul 9 în SuperLiga, cu 34 de puncte după 26 de meciuri. Echipa lui Mircea Rednic se află la un singur punct distanță de Petrolul Ploiești, care ocupă locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off.

În următoarea etapă, „Bătrâna Doamnă” luptă direct cu Petrolul pentru calificarea între cele mai bune 6 echipe ale sezonului. Ulterior, arădenii vor înfrunta Rapid în Giulești. În ultimele 2 etape ale sezonului regulat, UTA înfruntă FC U Craiova pe teren propriu și Dinamo în deplasare.

ADVERTISEMENT